Németh Niki, a Miss Balaton nagykövete és Marton Adrienn, a verseny trénere ilyenkor sem mond nemet az ínyencségekre, és friss gyümölcsökből nem csak finom, de „bikinibarát" desszertekkel lepik meg magukat a mindennapokban. Receptjeiket nem csak az idei jelentkezőknek ajánlják, hanem mindenkinek, aki magabiztosan szeretne belevágni a strandszezonba. Niki most azt árulja el, hogy őrzi meg gyönyörű alakját, miközben az édességektől sem mond le. A fiatal szépség szívesen alkot a konyhában. Gyakran kísérletezik új ízekkel, a nyári hónapokban pedig igyekszik minél több friss gyümölcsöt becsempészni étrendjébe.
{KEPGALERIA}
Hozzávalók
5 dl dinnyelé
100 g áfonya
200 g eper
2 kivi
1 ek. méz
Elkészítés
Magozzunk ki egy vastagabb szelet dinnyét és helyezzük aprítógépbe pár szem eperrel és mézzel. Töltsük fel a jégkrém tároló formákat az így kapott folyadékkal (1cm-t hagyva a forma széléig) és helyezzük 30-40 percre a fagyasztóba. Amikor már kásásabb a dinnyelé, de még nem fagyott meg teljesen, akkor keverjünk minden egyes jégkrém formához 8-10 szem áfonyát, figyelve, hogy minden szinten legyenek a fagyiformában, hogy úgy látszódjanak az áfonya szemek, mintha a dinnye magjai lennének. Tegyük vissza a mélyhűtőbe még egy órára és ha teljesen megfagyott, akkor öntsük a meghagyott 1cm-es területre az összeturmixolt kivit, majd szúrjuk bele a pálcikákat. Még egy órára tegyük vissza a mélyhűtőbe.
OLVASS TOVÁBB!
Ez a bank arany helyett parmezánsajtot fogad el fedezetként
Nem csalás, nem ámítás: itt valóban sajtot lehet letétbe helyezni....
GASZTROEzért nem szabad vásárlás előtt kávét inni
Ez a szokás nem várt következményekkel járhat....
GASZTROVisszatérnek a papírszívószálról a műanyaghoz
Van olyan vállalat, ahol egyáltalán nem vált be a környezetbarátabb megoldás....
Ezeket az italokat kóstold meg a legnagyobb forróságban!
Itt a nyár, és a meleg esték arra csábítanak, hogy élvezz egy italt a teraszon. Inspirációt nyújtunk - akár alkohollal, akár anélkül...
GASZTRONemcsak a fagyi hűthet le a nyáron! Fagyos édességek a világ körül
Kínában már i.e. 2000-ben is élvezték a félig fagyos gyümölcslével kevert jeget. Bemutatjuk a frissítő kreációkat a világ minden t...
GASZTROMiért imádjuk a savanyúkáposztát?
Hosszú ideig eláll, gazdag a jó baktériumokban és változatosságot csempész a tányérodra: minden, amit tudnod kell a a szuperélelmisze...
Adja meg születési időpontját!
VAGY
EZT EL KELL OLVASNOD
ÁLLATI CUKISÁGOK