A mákmag nagyon egészséges élelmiszer, és a közhiedelemmel ellentétben teljesen ártalmatlan. Teli van B1-, B6- és B2-vitaminokkal, valamint dúskál a niacinban is. Ám ásványi anyagokból is tartalmazza a legfontosabbakat: cinket, foszfort, kalciumot, káliumot, magnéziumot és vasat. Tehát, ha eddig nem is rajongtál érte, éppen itt az ideje, hogy megszeresd, például a következő receptekkel!
***
***
***
***
Szeretnél még több csodás mákosságot kipróbálni?
Íme, korábban megjelent receptjeink!
Mákos felfújt
| |
| |
| |
| |
Narancsos mákos » |
OLVASS TOVÁBB!
Ez a bank arany helyett parmezánsajtot fogad el fedezetként
Nem csalás, nem ámítás: itt valóban sajtot lehet letétbe helyezni....
GASZTROEzért nem szabad vásárlás előtt kávét inni
Ez a szokás nem várt következményekkel járhat....
GASZTROVisszatérnek a papírszívószálról a műanyaghoz
Van olyan vállalat, ahol egyáltalán nem vált be a környezetbarátabb megoldás....
Ezeket az italokat kóstold meg a legnagyobb forróságban!
Itt a nyár, és a meleg esték arra csábítanak, hogy élvezz egy italt a teraszon. Inspirációt nyújtunk - akár alkohollal, akár anélkül...
GASZTRONemcsak a fagyi hűthet le a nyáron! Fagyos édességek a világ körül
Kínában már i.e. 2000-ben is élvezték a félig fagyos gyümölcslével kevert jeget. Bemutatjuk a frissítő kreációkat a világ minden t...
GASZTROMiért imádjuk a savanyúkáposztát?
Hosszú ideig eláll, gazdag a jó baktériumokban és változatosságot csempész a tányérodra: minden, amit tudnod kell a a szuperélelmisze...
Adja meg születési időpontját!
VAGY
EZT EL KELL OLVASNOD
ÁLLATI CUKISÁGOK