• 1 burgonya (közepes méretű)
• 5 evőkanál túró
• 1 db tojás
• 1 evőkanál liszt
• 1 evőkanál apróra vágott petrezselyem
• só, bors
• sütőolaj
1. Hámozd meg a burgonyát, majd reszeld le nagyobb darabokra
2. Adj hozzá túrót, tojást, lisztet, apróra vágott petrezselymet, sót, borsot, majd keverd össze az egészet.
3. Fogj egy felhevített serpenyőt, önts bele olajat, majd öntsd bele a masszát, és formázz belőle palacsinta alakzatot. 5-7 percig süsd, mindkét oldalát.
4. Tálald lapos tányéron, kínálj mellé tejfölt.
Jó étvágyat!
OLVASS TOVÁBB!
Ez a bank arany helyett parmezánsajtot fogad el fedezetként
Nem csalás, nem ámítás: itt valóban sajtot lehet letétbe helyezni....
GASZTROEzért nem szabad vásárlás előtt kávét inni
Ez a szokás nem várt következményekkel járhat....
GASZTROVisszatérnek a papírszívószálról a műanyaghoz
Van olyan vállalat, ahol egyáltalán nem vált be a környezetbarátabb megoldás....
Ezeket az italokat kóstold meg a legnagyobb forróságban!
Itt a nyár, és a meleg esték arra csábítanak, hogy élvezz egy italt a teraszon. Inspirációt nyújtunk - akár alkohollal, akár anélkül...
GASZTRONemcsak a fagyi hűthet le a nyáron! Fagyos édességek a világ körül
Kínában már i.e. 2000-ben is élvezték a félig fagyos gyümölcslével kevert jeget. Bemutatjuk a frissítő kreációkat a világ minden t...
GASZTROMiért imádjuk a savanyúkáposztát?
Hosszú ideig eláll, gazdag a jó baktériumokban és változatosságot csempész a tányérodra: minden, amit tudnod kell a a szuperélelmisze...
Adja meg születési időpontját!
VAGY
EZT EL KELL OLVASNOD
ÁLLATI CUKISÁGOK