Hozzávalók:
1 csésze lágy vaj,
1 csésze kristálycukor,
¾ csésze barna cukor,
2 teáskanál vaníliaaroma,
½ teáskanál só,
2 tojás,
2 csésze liszt,
½ csésze kakaópor,
1 teáskanál szódabikarbóna
2 csésze fehércsokoládé-darabka
Elkészítés:
A sütőt melegítsük elő 190 fokra. Közben egy nagy tálban keverjük krémesre a vajat, a kristálycukrot, a barna cukrot, a vaníliát és a sót. A végén adjuk hozzá a tojásokat, és az egészet alaposan dolgozzuk össze.
Keverjük össze a lisztet, a kakaóport és a szódabikarbónát, majd fokozatosan adjuk a vajas keverékhez, és alaposan keverjük össze. A végén adjuk hozzá a fehércsokoládé-darabkákat. Kanalanként adagolva tegyük tepsire – a tepsit nem kell kikenni semmivel.
Kb. 8-10 percig süssük, amíg teljesen össze nem áll. Hagyjuk kicsit kihűlni, majd tegyük a süteményeket egy tálra, és hagyjuk teljesen kihűlni. Ha kihűlt, azonnal tálalható.
OLVASS TOVÁBB!
Ez a bank arany helyett parmezánsajtot fogad el fedezetként
Nem csalás, nem ámítás: itt valóban sajtot lehet letétbe helyezni....
GASZTROEzért nem szabad vásárlás előtt kávét inni
Ez a szokás nem várt következményekkel járhat....
GASZTROVisszatérnek a papírszívószálról a műanyaghoz
Van olyan vállalat, ahol egyáltalán nem vált be a környezetbarátabb megoldás....
Ezeket az italokat kóstold meg a legnagyobb forróságban!
Itt a nyár, és a meleg esték arra csábítanak, hogy élvezz egy italt a teraszon. Inspirációt nyújtunk - akár alkohollal, akár anélkül...
GASZTRONemcsak a fagyi hűthet le a nyáron! Fagyos édességek a világ körül
Kínában már i.e. 2000-ben is élvezték a félig fagyos gyümölcslével kevert jeget. Bemutatjuk a frissítő kreációkat a világ minden t...
GASZTROMiért imádjuk a savanyúkáposztát?
Hosszú ideig eláll, gazdag a jó baktériumokban és változatosságot csempész a tányérodra: minden, amit tudnod kell a a szuperélelmisze...
Adja meg születési időpontját!
VAGY
EZT EL KELL OLVASNOD
ÁLLATI CUKISÁGOK