• 4 db burgonya
• 1 teáskanál paprika
• ½ teáskanál korianderpor
• 1 teáskanál olasz fűszernövény
• 1 evőkanál olívaolaj
• só
• bors
1. A burgonyát alaposan mosd meg, vágd fel hasábokra és helyezd őket egy tálba.
2. Add hozzá a paprikát, a koriandert, a fűszernövényeket, majd ízesítsd sóval és borssal ízlés szerint. Keverd össze az egészet, és helyezd egy sütőtálcára.
3. Süsd 30-35 percig, 180 ° C-on.
4. Tálalj mellé ketchup-ot.
OLVASS TOVÁBB!
Ez a bank arany helyett parmezánsajtot fogad el fedezetként
Nem csalás, nem ámítás: itt valóban sajtot lehet letétbe helyezni....
GASZTROEzért nem szabad vásárlás előtt kávét inni
Ez a szokás nem várt következményekkel járhat....
GASZTROVisszatérnek a papírszívószálról a műanyaghoz
Van olyan vállalat, ahol egyáltalán nem vált be a környezetbarátabb megoldás....
Ezeket az italokat kóstold meg a legnagyobb forróságban!
Itt a nyár, és a meleg esték arra csábítanak, hogy élvezz egy italt a teraszon. Inspirációt nyújtunk - akár alkohollal, akár anélkül...
GASZTRONemcsak a fagyi hűthet le a nyáron! Fagyos édességek a világ körül
Kínában már i.e. 2000-ben is élvezték a félig fagyos gyümölcslével kevert jeget. Bemutatjuk a frissítő kreációkat a világ minden t...
GASZTROMiért imádjuk a savanyúkáposztát?
Hosszú ideig eláll, gazdag a jó baktériumokban és változatosságot csempész a tányérodra: minden, amit tudnod kell a a szuperélelmisze...
Adja meg születési időpontját!
VAGY
EZT EL KELL OLVASNOD
ÁLLATI CUKISÁGOK