1kg burgonya
50dkg sült sertéscomb
3 tojás
2dl tejföl
2dl tej
Só
1. A hámozott burgonyát apró kockákra vágjuk, sós vízben megfőzzük és összetörjük. Hozzáadjuk a tejet, és simára keverjük.
2. A tojások sárgáját elkeverjük tejföllel, majd beleforgatjuk a kemény habbá vert tojásfehérjét és a ledarált húst.
3. Egy tepsit kivajazunk, az aljára terítjük a burgonyapürét és ráborítjuk a tojásos-húsos keveréket.
4. Előmelegített sütőben addig sütjük, amíg a teteje kissé megpirul.
OLVASS TOVÁBB!
Ezért nem szabad vásárlás előtt kávét inni
Ez a szokás nem várt következményekkel járhat....
GASZTROVisszatérnek a papírszívószálról a műanyaghoz
Van olyan vállalat, ahol egyáltalán nem vált be a környezetbarátabb megoldás....
GASZTROEzeket az italokat kóstold meg a legnagyobb forróságban!
Itt a nyár, és a meleg esték arra csábítanak, hogy élvezz egy italt a teraszon. Inspirációt nyújtunk - akár alkohollal, akár anélkül...
Nemcsak a fagyi hűthet le a nyáron! Fagyos édességek a világ körül
Kínában már i.e. 2000-ben is élvezték a félig fagyos gyümölcslével kevert jeget. Bemutatjuk a frissítő kreációkat a világ minden t...
GASZTROMiért imádjuk a savanyúkáposztát?
Hosszú ideig eláll, gazdag a jó baktériumokban és változatosságot csempész a tányérodra: minden, amit tudnod kell a a szuperélelmisze...
GASZTROMennyei spagetti és spenót timbale - Gyors és egészséges!
A timbale forma egy dobfajtáról kapta a nevét, amely magas oldalú, enyhén kúpos aljú és zárt végű. Másrészről egy francia étel, am...
Adja meg születési időpontját!
VAGY
EZT EL KELL OLVASNOD
ÁLLATI CUKISÁGOK