Kövesd friss cikkeinket RSS csatornánkon
GASZTRO

Kecskesajtos, mascarponés falatkák

Szerző:
Szabó Anna
A mascarpone ideális más sajtok mellé, mivel minden csípős ízt meglágyít, miközben kiváló kötőanyag.

 

Hozzávalók:

250 g friss a kecske sajt
100 g mascarpone
só, bors

Díszítéshez:

1/2 metélőhagyma
100 g mazsola
100 g fenyődió
2 evőkanál köménymag
2 evőkanál paprika

 

Elkészítése:

Keverd össze a kecskesajtot, mascarponéval és ízesítsd sóval, borssal együtt. Hűtsd le. Aprítsd fel a metélőhagymát. Majd külön-külön kis tálakba tegyél mindegyik díszítő hozzávalóból. Készíts kis golyókat a sajtkeverékből, majd hempergesd meg a kis tálakban található hozzávalókban. Ha végeztél, tedd tálra és pihentesd legalább egy órán keresztül a hűtőben.

 

Vissza a többi mascarponés recepthez >>

 

 


 

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL