Makaróni hússal rakva
Hozzávalók:
- 35 dkg makaróni
- 40 dkg sovány főtt marha vagy sertéshús
- 3 evőkanál olaj vagy 5 dkg zsír
- egy kisebb fej vöröshagyma
- 2 dl tejföl
- őrölt pirospaprika
- 8 dkg reszelt sajt
- 1 kanál paradicsompüré
A húst pörköltnek elkészítjük, paradicsommal ízesítjük és finomra daráljuk.
A makarónit kettétörjük, bő, forró sós vízben kb.15 percig főzzük, leszűrjük, langyos vízzel leöblítjük, és kevés felmelegített zsiradékban megforgatjuk, majd tűzálló tálban a darált hússal rétegesen összerakjuk, és közben a tetejét a tejföllel meglocsoljuk. Előmelegített, forró sütőben 20 percig pirítjuk.
OLVASS TOVÁBB!
Ez a bank arany helyett parmezánsajtot fogad el fedezetként
Nem csalás, nem ámítás: itt valóban sajtot lehet letétbe helyezni....
GASZTROEzért nem szabad vásárlás előtt kávét inni
Ez a szokás nem várt következményekkel járhat....
GASZTROVisszatérnek a papírszívószálról a műanyaghoz
Van olyan vállalat, ahol egyáltalán nem vált be a környezetbarátabb megoldás....
Ezeket az italokat kóstold meg a legnagyobb forróságban!
Itt a nyár, és a meleg esték arra csábítanak, hogy élvezz egy italt a teraszon. Inspirációt nyújtunk - akár alkohollal, akár anélkül...
GASZTRONemcsak a fagyi hűthet le a nyáron! Fagyos édességek a világ körül
Kínában már i.e. 2000-ben is élvezték a félig fagyos gyümölcslével kevert jeget. Bemutatjuk a frissítő kreációkat a világ minden t...
GASZTROMiért imádjuk a savanyúkáposztát?
Hosszú ideig eláll, gazdag a jó baktériumokban és változatosságot csempész a tányérodra: minden, amit tudnod kell a a szuperélelmisze...
Adja meg születési időpontját!
VAGY
ÁLLATI CUKISÁGOK