Kövesd friss cikkeinket RSS csatornánkon
GASZTRO

Mogyorós csepp

Szerző:
Szabó Anna

 

Hozzávalók:

200g őrölt mogyoró
2 dl cukor
1 evőkanál burgonya- vagy kukoricakeményítő
2 tojás
Egész mogyorók

Elkészítése:

1. Keverjük össze valamennyi hozzávalót, az egész mogyorók kivételével. Két teáskanál segítségével helyezzünk tésztahalmokat kikent, vagy sütőpapírral kibélelt tepsibe.
2. Nyomjunk egy-egy szem egész mogyorót mindegyik halom közepébe. Süssük a sütő középső rácsán nagyjából 8 percig. Hagyjuk a tepsiben kihűlni.
3. Ezek a kekszek frissen a legfinomabbak. Amit nem eszünk meg belőle első nap, azt inkább fagyasszuk le.

A sütő hőmérséklete: 200 ºC, légkeverésesé: 175 ºC.

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL