• 2 db főzőtök (közepes méretű)
• fél bögre ricotta
• 1/3 bögre mozzarella sajt
• 6 szem koktélparadicsom
• 2 evőkanál olívabogyó
• 1 evőkanál friss fűszer (petrezselyem, bazsalikom)
• 1 evőkanál olíva olaj
• só és bors (ízlés szerint)
• 1 evőkanál fenyőmag
1. Vágd félbe (hosszan) a tököt, és kanalazd ki belőle a magokat. Tedd egy tűzálló edénybe, szórd meg sóval és borssal.
2. Rakd bele a ricottát, a félbevágott olívabogyókat és koktélparadicsomot. Szórd rá a fenyőmagot, a fűszereket és a reszelt mozzarellát.
3. 180oC fokon süsd 20-25 percig.
Jó étvágyat!
OLVASS TOVÁBB!
Ez a bank arany helyett parmezánsajtot fogad el fedezetként
Nem csalás, nem ámítás: itt valóban sajtot lehet letétbe helyezni....
GASZTROEzért nem szabad vásárlás előtt kávét inni
Ez a szokás nem várt következményekkel járhat....
GASZTROVisszatérnek a papírszívószálról a műanyaghoz
Van olyan vállalat, ahol egyáltalán nem vált be a környezetbarátabb megoldás....
Ezeket az italokat kóstold meg a legnagyobb forróságban!
Itt a nyár, és a meleg esték arra csábítanak, hogy élvezz egy italt a teraszon. Inspirációt nyújtunk - akár alkohollal, akár anélkül...
GASZTRONemcsak a fagyi hűthet le a nyáron! Fagyos édességek a világ körül
Kínában már i.e. 2000-ben is élvezték a félig fagyos gyümölcslével kevert jeget. Bemutatjuk a frissítő kreációkat a világ minden t...
GASZTROMiért imádjuk a savanyúkáposztát?
Hosszú ideig eláll, gazdag a jó baktériumokban és változatosságot csempész a tányérodra: minden, amit tudnod kell a a szuperélelmisze...
Adja meg születési időpontját!
VAGY
EZT EL KELL OLVASNOD
ÁLLATI CUKISÁGOK