• 1 csomag (125g) mozzarella sajt
• 3 db érett paradicsom (közepes)
• 2 db friss bazsalikom ág
• 1 ek. olívaolaj
• ½ tk. szárított oregánó
• só és bors (ízlés szerint)
1. A megmosott paradicsomot felszeleteljük, egy tálba helyezve megszórjuk a darabkákra tépett bazsalikom levelekkel. A mozzarelát kis darabokra tépkedjük és hozzáadjuk. Hozzáadjuk az olívaolajat és sóval, borssal fűszerezzük. Alaposan összeforgatjuk.
2. Szárított oregánóval megszórva tálaljuk, ízlés szerint, salátaöntetet is tehetünk rá.
OLVASS TOVÁBB!
Ez a bank arany helyett parmezánsajtot fogad el fedezetként
Nem csalás, nem ámítás: itt valóban sajtot lehet letétbe helyezni....
GASZTROEzért nem szabad vásárlás előtt kávét inni
Ez a szokás nem várt következményekkel járhat....
GASZTROVisszatérnek a papírszívószálról a műanyaghoz
Van olyan vállalat, ahol egyáltalán nem vált be a környezetbarátabb megoldás....
Ezeket az italokat kóstold meg a legnagyobb forróságban!
Itt a nyár, és a meleg esték arra csábítanak, hogy élvezz egy italt a teraszon. Inspirációt nyújtunk - akár alkohollal, akár anélkül...
GASZTRONemcsak a fagyi hűthet le a nyáron! Fagyos édességek a világ körül
Kínában már i.e. 2000-ben is élvezték a félig fagyos gyümölcslével kevert jeget. Bemutatjuk a frissítő kreációkat a világ minden t...
GASZTROMiért imádjuk a savanyúkáposztát?
Hosszú ideig eláll, gazdag a jó baktériumokban és változatosságot csempész a tányérodra: minden, amit tudnod kell a a szuperélelmisze...
Adja meg születési időpontját!
VAGY
EZT EL KELL OLVASNOD
ÁLLATI CUKISÁGOK