2 fej vöröshagyma
1ek olaj
300g darált hús
2ek paradicsompüré
250ml zöldségalaplé
150g sárgarépa
350g spagetti tészta
100g zöldborsó
100g kukorica
20g parmezán
Só, bors
1. Pucold meg, majd kockázd fel a vöröshagymát. Egy serpenyőben forrósíts fel olajat, majd dobd rá a hagymát és fonnyaszd meg.
2. Add a hagymához a darált húst, majd ha üvegesedni kezd, keverd hozzá a paradicsompürét is.
3. Közben pucold meg a sárgarépát és kockázd fel. Add a husihoz és kezdd el őket együtt főzni, amikor már legalább félig megpuhult, keverd a masszához a zöldborsót és végül a kukoricát.
4. A tésztát a csomagoláson feltüntetett leírás szerint főzd fogkeményre.
5. A szószt sósd, borsozd.
6. Tálaláskor a frissen kifőtt tésztára tegyél a szószból ízlés szerint, és hintsd meg parmezánnal.
OLVASS TOVÁBB!
Ezért nem szabad vásárlás előtt kávét inni
Ez a szokás nem várt következményekkel járhat....
GASZTROVisszatérnek a papírszívószálról a műanyaghoz
Van olyan vállalat, ahol egyáltalán nem vált be a környezetbarátabb megoldás....
GASZTROEzeket az italokat kóstold meg a legnagyobb forróságban!
Itt a nyár, és a meleg esték arra csábítanak, hogy élvezz egy italt a teraszon. Inspirációt nyújtunk - akár alkohollal, akár anélkül...
Nemcsak a fagyi hűthet le a nyáron! Fagyos édességek a világ körül
Kínában már i.e. 2000-ben is élvezték a félig fagyos gyümölcslével kevert jeget. Bemutatjuk a frissítő kreációkat a világ minden t...
GASZTROMiért imádjuk a savanyúkáposztát?
Hosszú ideig eláll, gazdag a jó baktériumokban és változatosságot csempész a tányérodra: minden, amit tudnod kell a a szuperélelmisze...
GASZTROMennyei spagetti és spenót timbale - Gyors és egészséges!
A timbale forma egy dobfajtáról kapta a nevét, amely magas oldalú, enyhén kúpos aljú és zárt végű. Másrészről egy francia étel, am...
Adja meg születési időpontját!
VAGY
EZT EL KELL OLVASNOD
ÁLLATI CUKISÁGOK