2 fej vöröshagyma
1ek olaj
300g darált hús
2ek paradicsompüré
250ml zöldségalaplé
150g sárgarépa
350g spagetti tészta
100g zöldborsó
100g kukorica
20g parmezán
Só, bors
1. Pucold meg, majd kockázd fel a vöröshagymát. Egy serpenyőben forrósíts fel olajat, majd dobd rá a hagymát és fonnyaszd meg.
2. Add a hagymához a darált húst, majd ha üvegesedni kezd, keverd hozzá a paradicsompürét is.
3. Közben pucold meg a sárgarépát és kockázd fel. Add a husihoz és kezdd el őket együtt főzni, amikor már legalább félig megpuhult, keverd a masszához a zöldborsót és végül a kukoricát.
4. A tésztát a csomagoláson feltüntetett leírás szerint főzd fogkeményre.
5. A szószt sósd, borsozd.
6. Tálaláskor a frissen kifőtt tésztára tegyél a szószból ízlés szerint, és hintsd meg parmezánnal.
OLVASS TOVÁBB!
Hogyan főzzünk tökéletes "al dente" tésztát éttermi minőségben?
Az olasz tésztafőzés igazi művészet, amely az egyszerű alapanyagokból képes utánozhatatlan fogásokat alkotni, melynek egyik alappillér...
GASZTROSzuperfood a mindennapokban: miért és hogyan építsd be az étrendedbe?
A szuperfood kifejezés egyre gyakrabban hangzik el egészségügyi szakértőktől, életmódguruktól, a közösségi médiát böngészve is g...
GASZTRO4 Halloween-i recept, melynek még az elkészítése is hátborzongató - Imádni fogod!
Lassan nálunk is kezdenek népszerűek lenni a Halloween-bulik, amikor barátainkkal valami rémisztőnek öltözve szórakozunk, és próbálju...
Halloweeni muffinreceptek - Mindenmentes változatban is
A Halloweent egyre többen ünneplik már Magyarországon is. Jó alkalom egy kis szórakozásra, amikor a borúsabb időjárás esetleg lehangol...
GASZTROMár az ókorban is rágtuk, de a világháborúban is osztogatták: mi az?
A rágógumi több mint 2 ezer éves találmány, és ma is töretlenül népszerű. Lássuk, mik voltak a történetének legfontosabb állomás...
GASZTROEz a bank arany helyett parmezánsajtot fogad el fedezetként
Nem csalás, nem ámítás: itt valóban sajtot lehet letétbe helyezni....
Adja meg születési időpontját!
VAGY
EZT EL KELL OLVASNOD
ÁLLATI CUKISÁGOK