Kövesd friss cikkeinket RSS csatornánkon
KÖZÉRZET

10 olyan étel, melynek fogyasztása kellemetlenül erős testszagot eredményez

Szerző:
Szabó Anna
A szaglás az egyik legfontosabb, az orr az egyik legnagyszerűbb érzékszerved. Egyes kutatások szerint szaglás útján választasz partnert is. Teljesen nyilvánvaló, hogy amit megeszel, befolyásolja a tested illatát is. Most megmutatjuk azokat az élelmiszereket, amelyek könnyen kellemetlen testszagot eredményezhetnek. Tényleg az vagy, amit megeszel!

Ez a 10 étel rettenetesen kellemetlen testszagot eredményez:

3. Hal

A halak abnormálisan nagy mennyiségű A-vitamint tartalmaznak. Egyes haltípusoknak, például a pisztrángnak és a tonhalnak magas a kolinral (B4-vitamin) tartalma. A halszag a test természetes szagához hozzáadódhat. A magas kolin koncentrációjú emberek hajlamosak a „halszag szindrómára”, más szóval a trimetilaminuriára, amit speciális étrenddel és orvosi kezeléssel gyógyítanak.

közérzet egészség
Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL