Ezt a 7 élelmiszert egészségesnek hiszünk, de valójában nem az:
A legtöbben tudják, hogy a kenyér, a tészta és a péksütemények nem jók, de ha elé teszik a teljeskiőrlésű szót, mindjárt más lesz a véleményük. Pedig igazából a búzával nem lenne gond, ha mértékkel fogyasztanánk. A friss kenyér, a bagett, vagy a ropogós zsemle valóban finom, de ne tévesszen meg a „teljes kiőrlésű” címke. Ugyanis a teljes kiőrlésű gabonát ugyanúgy lisztté őrölték a tészta elkészítéséhez, tehát ugyanúgy képes rossz hatással lenni a vércukorszintünkre. Azt viszont fontos megemlíteni, hogy mértékkel ezek az élelmiszerek is fogyaszthatók a változatos táplálkozás részeként.
OLVASS TOVÁBB!
Szeptemberi immunerősítés - Több haszna van, mint gondolnád!
Az őszi hónapokban szervezetünk hajlamosabbá válik a különböző betegségekre....
KÖZÉRZETEzért okozhat kiütést a Spa látogatásod: A Whirlpool-betegség
Egy kellemes fürdőzés után a szállodai jakuzziban hirtelen viszketni kezd a bőröd? Lehet, hogy a híres „Whirlpool-kiütés”, azaz a ...
KÖZÉRZETMegújultak a Gymbeam kifejezetten nők számára kifejlesztett BeastPink termékei
Nem csak fehérjepor, hanem divat márka is a BeastPink....
„Hogyan éljük túl a napot?” - Egyre több szülőt érint a kiégés
A gyerekek stresszesek, ez nem újdonság. Azonban a szakértők évek óta figyelmeztetnek, hogy egyre több szülő is kiég. Hasonló a helyze...
KÖZÉRZETNagy a hype egy szájvíz körül, ami állítólag örökre megszabadít a rossz lehelettől
A TikTokon vírusként terjed egy szájvíz, ami azt ígéri, hogy megszünteti a rossz leheletet, és reggelre friss lehelettel ébredhetsz. De ...
KÖZÉRZETTranszgenerációs hatások: hogyan öröklődnek a múlt sebei?
A mai világban, amikor egyre többen keresnek választ saját mentális és érzelmi problémáik eredetére, egyre gyakrabban merül fel a kér...
Adja meg születési időpontját!
VAGY
EZT EL KELL OLVASNOD
ÁLLATI CUKISÁGOK