Kövesd friss cikkeinket RSS csatornánkon
KÖZÉRZET

Ez történik a testeddel, ha ébredés után megiszol egy pohár mazsolavizet

Szerző:
Szabó Anna
A mazsolát véletlenül fedezték fel i.e 2000 környékén, amikor a szőlőtőkéken a nap által megszikkadt szőlőszemekre bukkantak. Ebben a szárított gyümölcsben vitaminok, ásványi anyagok és rostok tömkelege található meg, aminek köszönhetően szuperélelmiszerré nyilvánították, és egyre több orvos ajánlja betegeinek különböző panaszok enyhítésére.

Kiderült, hogy áldásos hatásait még inkább kifejti, ha éjszakára vízbe áztatjuk. A víz magába issza az ásványi anyagokat és más tápanyagokat, így még erőteljesebb lesz azok hatása. Az alábbiakban te is megtudhatod, miért éri meg mindennap, ébredés után mazsolavizet fogyasztani.

Csökkenni fog véredben a rossz koleszterin szintje, a vérnyomásod pedig stabilizálódik

Tanulmányok és klinikai kutatások bebizonyították, hogy a mazsola más nassolni valókhoz képest gazdag rostban, káliumban, fitonutriensekben és antioxidánsokban. Azoknak az embereknek, akik gyakran fogyasztják, alacsonyabb a vérnyomása, mint azoknak, akik csak elvétve fogyasztják. Mi több, a koleszterinszintet, ezzel együtt pedig a szív- és érrendszeri betegségek kialakulásának kockázatát is csökkenti.
 

közérzet egészség
Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL