Hozzávalók:
2 burgonya
20dkg kolbász felszeletelve
1 vöröshagyma, félbevágva, és vékonyra szelve
2 evőkanál balzsamecet
2 evőkanál olívaolaj
1 csokor rukkola, szívós szárai nélkül
Só és frissen őrölt fekete bors
1 csipet szárított, őrölt koriander
A díszítéshez: frissen reszelt parmezán
Elkészítése:
1. A burgonyát meghámozzuk, és sós vízben kb. 20 perc alatt puhára főzzük. Lecsöpögtetjük, és hűlni hagyjuk. A gumók méretétől függően negyedeljük, vagy nyolc részre vágjuk.
2. Egy forró serpenyőben a kolbászt hirtelen megsütjük, a hagymaszeleteket és burgonyát beletesszük, és folytatjuk a sütést, amíg aranybarna nem lesz, majd az edényt a tűzről lehúzzuk.
3. Egy tálban a balzsamecetet és az olajat összekeverjük, majd a rukkolát belekeverjük, sóval, borssal ízesítjük. A meleg kolbászos, hagymás burgonyát a rukkolás öntetbe tesszük, és óvatosan összeforgatjuk. Az egészet korianderrel fűszerezzük, és tányérokra szedjük. Frissen reszelt parmezánnal meghintve tálaljuk.
OLVASS TOVÁBB!
Ez a bank arany helyett parmezánsajtot fogad el fedezetként
Nem csalás, nem ámítás: itt valóban sajtot lehet letétbe helyezni....
GASZTROEzért nem szabad vásárlás előtt kávét inni
Ez a szokás nem várt következményekkel járhat....
GASZTROVisszatérnek a papírszívószálról a műanyaghoz
Van olyan vállalat, ahol egyáltalán nem vált be a környezetbarátabb megoldás....
Ezeket az italokat kóstold meg a legnagyobb forróságban!
Itt a nyár, és a meleg esték arra csábítanak, hogy élvezz egy italt a teraszon. Inspirációt nyújtunk - akár alkohollal, akár anélkül...
GASZTRONemcsak a fagyi hűthet le a nyáron! Fagyos édességek a világ körül
Kínában már i.e. 2000-ben is élvezték a félig fagyos gyümölcslével kevert jeget. Bemutatjuk a frissítő kreációkat a világ minden t...
GASZTROMiért imádjuk a savanyúkáposztát?
Hosszú ideig eláll, gazdag a jó baktériumokban és változatosságot csempész a tányérodra: minden, amit tudnod kell a a szuperélelmisze...
Adja meg születési időpontját!
VAGY
EZT EL KELL OLVASNOD
ÁLLATI CUKISÁGOK