Hozzávalók:
1kg édesburgonya, meghámozva és felkockázva
20dkg makadámdió
1,5dl zöldségalaplé
3 evőkanál fehér balzsamecet
3 evőkanál napraforgóolaj (vagy repceolaj)
1 evőkanál méz
1 kiskanál frissen reszelt gyömbér
Só és Cayenne-i bors ízlés szerint
1 csokor friss koriander
Elkészítése:
1. Az édesburgonyát sós vízben kb. 10 perc alatt puhára főzzük, majd jól lecsöpögtetjük.
2. A makadámdiót száraz teflonserpenyőben megpirítjuk.
3. A zöldséglevet a balzsamecettel, az ecettel, az olajjal, a mézzel és a gyömbérrel összekeverjük. A burgonyát és a makadámdiót beletesszük, és gyengéden összekeverjük. Sóval és Cayenne-i borssal ízesítjük, majd egy kissé hűlni hagyjuk. A koriander leveleit lecsipkedjük, és a salátába forgatjuk. Ha szükséges utána ízesítünk, és tálaljuk.
OLVASS TOVÁBB!
Ez a bank arany helyett parmezánsajtot fogad el fedezetként
Nem csalás, nem ámítás: itt valóban sajtot lehet letétbe helyezni....
GASZTROEzért nem szabad vásárlás előtt kávét inni
Ez a szokás nem várt következményekkel járhat....
GASZTROVisszatérnek a papírszívószálról a műanyaghoz
Van olyan vállalat, ahol egyáltalán nem vált be a környezetbarátabb megoldás....
Ezeket az italokat kóstold meg a legnagyobb forróságban!
Itt a nyár, és a meleg esték arra csábítanak, hogy élvezz egy italt a teraszon. Inspirációt nyújtunk - akár alkohollal, akár anélkül...
GASZTRONemcsak a fagyi hűthet le a nyáron! Fagyos édességek a világ körül
Kínában már i.e. 2000-ben is élvezték a félig fagyos gyümölcslével kevert jeget. Bemutatjuk a frissítő kreációkat a világ minden t...
GASZTROMiért imádjuk a savanyúkáposztát?
Hosszú ideig eláll, gazdag a jó baktériumokban és változatosságot csempész a tányérodra: minden, amit tudnod kell a a szuperélelmisze...
Adja meg születési időpontját!
VAGY
EZT EL KELL OLVASNOD
ÁLLATI CUKISÁGOK