Hozzávalók:
25dkg málna
1 liter vaníliafagylalt
2,5dl tejszín
Málna a díszítéshez
Elkészítése:
1. Pürésítsd a málnát, keverd össze a felvert tejszínnel, majd fél órára tedd hűtőbe. Ezután egy folpack fóliával kibélelt formába adagold a vaníliafagylalt.
2. A gombócok közé öntsd a tejszínes, málnás keveréket. Egy villával kissé keverd össze, hogy márványos legyen, majd egy éjszakára helyezd mélyhűtőbe.
3. Borítsd behűtött tálra. Spriccelj rá tejszínhabot, és friss málna darabokkal megszórva tálald.
OLVASS TOVÁBB!
Ez a bank arany helyett parmezánsajtot fogad el fedezetként
Nem csalás, nem ámítás: itt valóban sajtot lehet letétbe helyezni....
GASZTROEzért nem szabad vásárlás előtt kávét inni
Ez a szokás nem várt következményekkel járhat....
GASZTROVisszatérnek a papírszívószálról a műanyaghoz
Van olyan vállalat, ahol egyáltalán nem vált be a környezetbarátabb megoldás....
Ezeket az italokat kóstold meg a legnagyobb forróságban!
Itt a nyár, és a meleg esték arra csábítanak, hogy élvezz egy italt a teraszon. Inspirációt nyújtunk - akár alkohollal, akár anélkül...
GASZTRONemcsak a fagyi hűthet le a nyáron! Fagyos édességek a világ körül
Kínában már i.e. 2000-ben is élvezték a félig fagyos gyümölcslével kevert jeget. Bemutatjuk a frissítő kreációkat a világ minden t...
GASZTROMiért imádjuk a savanyúkáposztát?
Hosszú ideig eláll, gazdag a jó baktériumokban és változatosságot csempész a tányérodra: minden, amit tudnod kell a a szuperélelmisze...
Adja meg születési időpontját!
VAGY
EZT EL KELL OLVASNOD
ÁLLATI CUKISÁGOK