Kövesd friss cikkeinket RSS csatornánkon
GASZTRO

Brokkoli holnapra is

Szerző:
Szabó Anna

 

Elkészítése:

1. Egy zacskó kb. 500 gr brokkolit felteszünk egy felkockázott kisebb burgonyával főni.

2. Egy teáskanál vaj és ugyanennyi olívaolaj keverékén átforrósítunk egy gerezd fokhagymát egy teáskanál liszttel, kevés sóval, szerecsendióval és fehér borssal majd hozzá öntünk 200 ml tejet a zöldségek felével és a főző vízzel együtt kiforraljuk.

3. Az edényben maradt brokkolit és krumplit átturmixoljuk, és az egészet összekeverjük.

Hűvös őszi estéken, de egy napsütéses ebédhez a teraszon, kiváló csemege ez a leves.


 

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL