Kövesd friss cikkeinket RSS csatornánkon
GASZTRO

10 hiba, amit a vacsora készítésénél elkövetsz

Szerző:
Szabó Anna
Vacsorafőzés közben sokszor Jamie Olivernek érezzük magunkat, pedig néha pont a nagy sürgés-forgás közepette feledkezünk meg néhány alapvető dologról, ami igazán kulináris élménnyé tenné az étkezést. Íme, egy lista a leggyakoribb hibákról. amiket elkövethetsz a konyhában.

.

5. Mindig meghámozod a gyümölcsöt és a zöldséget

Ezáltal a tápanyagoktól és a jellegzetes textúrájuktól is megfosztod őket. Az intenzívebb íz érdekében hagyd fent az alma, a burgonya és a répa héját, viszont mosd meg őket alaposan a felhasználás előtt.

 

gasztro gasztronómia konyhafortélyok vacsora vacsorafőzés
Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL