Kövesd friss cikkeinket RSS csatornánkon
GASZTRO

10 konyhai titok és trükk, ami örömmé varázsolja a főzést!

Szerző:
Szabó Anna
Ki ne szeretné az ételeket gyorsan és könnyedén elkészíteni, ugyanakkor ízletes falatokat varázsolni az asztalra? Most mutatunk néhány rendkívül hasznos trükköt azért, hogy kellemesebbé váljon a főzés!

 


 

 

A kelt tészta gyorsabb kelesztése


Ha a tésztád túl lassan emelkedik fel, akkor tegyél egy vizes tálkát a mikrohullámú sütőbe, kapcsold be nagy fokozatra, amíg a víz felforr. Ezután tedd a ruhával lefedett tésztát a mikrohullámú sütőbe, és hagyd mellette a forró vizet is, és kapcsold be a mikrohullámú sütőt. A meleg, páramentes levegő gyorsabbá teszi a tészta elkészülését.

gasztronómia gasztro konyhafortélyok
Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL