Kövesd friss cikkeinket RSS csatornánkon
GASZTRO

10 konyhai titok és trükk, ami örömmé varázsolja a főzést!

Szerző:
Szabó Anna
Ki ne szeretné az ételeket gyorsan és könnyedén elkészíteni, ugyanakkor ízletes falatokat varázsolni az asztalra? Most mutatunk néhány rendkívül hasznos trükköt azért, hogy kellemesebbé váljon a főzés!

 


 

 

Csokoládéval töltött banán – finom és egészséges


Ha kedveled az édességeket és a banánt, akkor ez a kedvenced lesz. Vegyél elő egy banánt, egy kis csokoládékrémet, egy fecskendőt, és távolítsd el a banán belsejét, ezután a fecskendővel nyomd be a csokoládét. Helyezd a banánt a hűtőbe, hagyd ott egy órán keresztül, és készen is van a finomság!

gasztronómia gasztro konyhafortélyok
Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL