Kövesd friss cikkeinket RSS csatornánkon
GASZTRO

12 gyakori hiba a konyhában, ami a legjobb receptet is tönkreteheti

Szerző:
Szabó Anna
Éppen valami finomságot főzöl, és szigorúan követed a receptben leírt arányokat… ám a végeredmény olyan messze van a várakozásaidtól, mint Makó Jeruzsálemtől. Ismerős?  Mi ilyenkor a teendő? Összegyűjtöttük a leggyakoribb hibákat, amiket elkövethetsz a főzés során, és tönkretehetik a kedvenc ételed ízét.

 

 


 

 

Nem melegíted elő a serpenyőt


A legprofibb szakácsok azt mondják, ha a serpenyő már elég forrónak tűnik, akkor érdemes várni még két percig. Egy megfelelően előmelegített serpenyő elengedhetetlen a hús ropogósra sütéséhez, és ahhoz, hogy a zöldségek is jó ropogósak legyenek.

konyhafortélyok konyha
Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL