.
Hozzávalók
- 1 pohár mazsola
- 1 pohár pucolt dió
- 1 narancs héja
- 2 evőkanál méz
- kókuszreszelék, vagy kakaópor
Elkészítés
Törd össze a diót, és tedd egy tálba. A narancs héját reszeld le, add a mazsolához, és turmixgéppel egy kicsit törd össze a mazsolaszemeket. Add hozzá a mézet, és keverd addig, amíg egy teljesen sima masszát nem kapsz. Add hozzá a diót, majd nedves kézzel formálj belőle golyókat, és forgasd bele a kókuszba vagy a kakaóba. Tedd a hűtőbe, és hagyd, hogy teljesen összeálljon – ez kb. 2-3 órát vesz igénybe.
OLVASS TOVÁBB!
Ezért nem szabad vásárlás előtt kávét inni
Ez a szokás nem várt következményekkel járhat....
GASZTROVisszatérnek a papírszívószálról a műanyaghoz
Van olyan vállalat, ahol egyáltalán nem vált be a környezetbarátabb megoldás....
GASZTROEzeket az italokat kóstold meg a legnagyobb forróságban!
Itt a nyár, és a meleg esték arra csábítanak, hogy élvezz egy italt a teraszon. Inspirációt nyújtunk - akár alkohollal, akár anélkül...
Nemcsak a fagyi hűthet le a nyáron! Fagyos édességek a világ körül
Kínában már i.e. 2000-ben is élvezték a félig fagyos gyümölcslével kevert jeget. Bemutatjuk a frissítő kreációkat a világ minden t...
GASZTROMiért imádjuk a savanyúkáposztát?
Hosszú ideig eláll, gazdag a jó baktériumokban és változatosságot csempész a tányérodra: minden, amit tudnod kell a a szuperélelmisze...
GASZTROMennyei spagetti és spenót timbale - Gyors és egészséges!
A timbale forma egy dobfajtáról kapta a nevét, amely magas oldalú, enyhén kúpos aljú és zárt végű. Másrészről egy francia étel, am...
Adja meg születési időpontját!
VAGY
EZT EL KELL OLVASNOD
ÁLLATI CUKISÁGOK