.
Hozzávalók
A tortához
- 4 evőkanál "Dr. Oetker" pudingpor
- 6 tojás
- 4 evőkanál sütőpor
- csipetnyi só
- méz vagy édesítőszer ízlés szerint
A krémhez
- 400-500 g zsírmentes tejföl
- 50 ml alacsony zsírtartalmú tej vagy joghurt
- csipetnyi vanília
- méz vagy édesítőszer ízlés szerint
A tetejére
- 2 tojás sárgája
- 1 teáskanál zsírmentes kakaó
- 1 evőkanál zsírmentes tejpor
- 1 evőkanál krémsajt
- méz vagy édesítőszer ízlés szerint
Elkészítés
A tészta elkészítéséhez keverd össze a tojás sárgáját a többi hozzávalóval, a fehérjét pedig verd fel egy csipetnyi sóval. Keverd össze a két masszát, majd tedd a tepsibe, és 180 fokon süsd kb. 30 percig. Vágd ketté a tortát, keverd össze a krém összes hozzávalóját, majd kend meg vele. Ezután készíts csokoládé bevonatot az összes hozzávalóból, és fedd be vele a tortát.
OLVASS TOVÁBB!
Ezért nem szabad vásárlás előtt kávét inni
Ez a szokás nem várt következményekkel járhat....
GASZTROVisszatérnek a papírszívószálról a műanyaghoz
Van olyan vállalat, ahol egyáltalán nem vált be a környezetbarátabb megoldás....
GASZTROEzeket az italokat kóstold meg a legnagyobb forróságban!
Itt a nyár, és a meleg esték arra csábítanak, hogy élvezz egy italt a teraszon. Inspirációt nyújtunk - akár alkohollal, akár anélkül...
Nemcsak a fagyi hűthet le a nyáron! Fagyos édességek a világ körül
Kínában már i.e. 2000-ben is élvezték a félig fagyos gyümölcslével kevert jeget. Bemutatjuk a frissítő kreációkat a világ minden t...
GASZTROMiért imádjuk a savanyúkáposztát?
Hosszú ideig eláll, gazdag a jó baktériumokban és változatosságot csempész a tányérodra: minden, amit tudnod kell a a szuperélelmisze...
GASZTROMennyei spagetti és spenót timbale - Gyors és egészséges!
A timbale forma egy dobfajtáról kapta a nevét, amely magas oldalú, enyhén kúpos aljú és zárt végű. Másrészről egy francia étel, am...
Adja meg születési időpontját!
VAGY
EZT EL KELL OLVASNOD
ÁLLATI CUKISÁGOK