.
Hozzávalók
A tortához
- 4 evőkanál "Dr. Oetker" pudingpor
- 6 tojás
- 4 evőkanál sütőpor
- csipetnyi só
- méz vagy édesítőszer ízlés szerint
A krémhez
- 400-500 g zsírmentes tejföl
- 50 ml alacsony zsírtartalmú tej vagy joghurt
- csipetnyi vanília
- méz vagy édesítőszer ízlés szerint
A tetejére
- 2 tojás sárgája
- 1 teáskanál zsírmentes kakaó
- 1 evőkanál zsírmentes tejpor
- 1 evőkanál krémsajt
- méz vagy édesítőszer ízlés szerint
Elkészítés
A tészta elkészítéséhez keverd össze a tojás sárgáját a többi hozzávalóval, a fehérjét pedig verd fel egy csipetnyi sóval. Keverd össze a két masszát, majd tedd a tepsibe, és 180 fokon süsd kb. 30 percig. Vágd ketté a tortát, keverd össze a krém összes hozzávalóját, majd kend meg vele. Ezután készíts csokoládé bevonatot az összes hozzávalóból, és fedd be vele a tortát.
OLVASS TOVÁBB!
Hogyan főzzünk tökéletes "al dente" tésztát éttermi minőségben?
Az olasz tésztafőzés igazi művészet, amely az egyszerű alapanyagokból képes utánozhatatlan fogásokat alkotni, melynek egyik alappillér...
GASZTROSzuperfood a mindennapokban: miért és hogyan építsd be az étrendedbe?
A szuperfood kifejezés egyre gyakrabban hangzik el egészségügyi szakértőktől, életmódguruktól, a közösségi médiát böngészve is g...
GASZTRO4 Halloween-i recept, melynek még az elkészítése is hátborzongató - Imádni fogod!
Lassan nálunk is kezdenek népszerűek lenni a Halloween-bulik, amikor barátainkkal valami rémisztőnek öltözve szórakozunk, és próbálju...
Halloweeni muffinreceptek - Mindenmentes változatban is
A Halloweent egyre többen ünneplik már Magyarországon is. Jó alkalom egy kis szórakozásra, amikor a borúsabb időjárás esetleg lehangol...
GASZTROMár az ókorban is rágtuk, de a világháborúban is osztogatták: mi az?
A rágógumi több mint 2 ezer éves találmány, és ma is töretlenül népszerű. Lássuk, mik voltak a történetének legfontosabb állomás...
GASZTROEz a bank arany helyett parmezánsajtot fogad el fedezetként
Nem csalás, nem ámítás: itt valóban sajtot lehet letétbe helyezni....
Adja meg születési időpontját!
VAGY
ÁLLATI CUKISÁGOK