.
Hozzávalók
- 500 g karfiol
- 2 tojás
- 1 csokor petrezselyem
- só és bors ízlés szerint
Elkészítés
Szedd rózsáira a karfiolt, majd egy mixer segítségével zúzd őket apróra. Egy hőálló tálban tedd a mikróba 2 percre, majd vedd ki, keverj egyet rajta, és tedd vissza további 2 percre. Hagy egy kicsit hűlni, majd nyomd át egy szitán, hogy az megszabadulj a benne lévő víztől. Add hozzá a tojást, a sót és a borsot, keverd össze alaposan, majd fűszerezd a kedvenc fűszernövényeiddel. Melegítsd elő a sütőt 190 fokra, a tésztát tedd rá egy sütőpapírra. Süsd 10 percig, majd fordítsd meg, és a másik felét süsd további 5-7 percig. Hagyd egy kicsit hűlni, majd forró serpenyőbe téve, villával lenyomkodva süsd pirosra. Tejföllel tálald.
OLVASS TOVÁBB!
Ezért nem szabad vásárlás előtt kávét inni
Ez a szokás nem várt következményekkel járhat....
GASZTROVisszatérnek a papírszívószálról a műanyaghoz
Van olyan vállalat, ahol egyáltalán nem vált be a környezetbarátabb megoldás....
GASZTROEzeket az italokat kóstold meg a legnagyobb forróságban!
Itt a nyár, és a meleg esték arra csábítanak, hogy élvezz egy italt a teraszon. Inspirációt nyújtunk - akár alkohollal, akár anélkül...
Nemcsak a fagyi hűthet le a nyáron! Fagyos édességek a világ körül
Kínában már i.e. 2000-ben is élvezték a félig fagyos gyümölcslével kevert jeget. Bemutatjuk a frissítő kreációkat a világ minden t...
GASZTROMiért imádjuk a savanyúkáposztát?
Hosszú ideig eláll, gazdag a jó baktériumokban és változatosságot csempész a tányérodra: minden, amit tudnod kell a a szuperélelmisze...
GASZTROMennyei spagetti és spenót timbale - Gyors és egészséges!
A timbale forma egy dobfajtáról kapta a nevét, amely magas oldalú, enyhén kúpos aljú és zárt végű. Másrészről egy francia étel, am...
Adja meg születési időpontját!
VAGY
EZT EL KELL OLVASNOD
ÁLLATI CUKISÁGOK