.
Hozzávalók
- 1/4 csésze tej
- 1 teáskanál ecet
- 3/4 csésze liszt
- 1 teáskanál őrölt szárított fokhagyma
- 1 karfiol
- 1 csésze csípős piros paprika a mártáshoz
- 4 evőkanál vaj
- 1/2 teáskanál ecet a mártáshoz
- 1/4 teáskanál tengeri só
Elkészítés
Melegítsd elő a sütőt 200 fokra, és tegyél bele egy sütőpapírt. Egy kis tálban keverd össze a tejet és az ecetet, hagyd állni 5 percet, add hozzá a lisztet és a fokhagymát, majd alaposan keverd össze. Forgasd meg a karfiol rózsákat ebben a keverékben, majd tedd a sütőbe (a sütőpapírra), és süsd 20-25 percig. Ez alatt készítsd el a fűszeres szószt. Egy serpenyőben olvaszd meg a vajat, add hozzá a piros paprikát, az ecetet és a sót. Vedd ki a karfiolokat a sütőből, öntsd rá a mártást, és süsd tovább 6-8 percig. Tálalhatod önmagában, de sajtmártással mennyei.
OLVASS TOVÁBB!
Ezért nem szabad vásárlás előtt kávét inni
Ez a szokás nem várt következményekkel járhat....
GASZTROVisszatérnek a papírszívószálról a műanyaghoz
Van olyan vállalat, ahol egyáltalán nem vált be a környezetbarátabb megoldás....
GASZTROEzeket az italokat kóstold meg a legnagyobb forróságban!
Itt a nyár, és a meleg esték arra csábítanak, hogy élvezz egy italt a teraszon. Inspirációt nyújtunk - akár alkohollal, akár anélkül...
Nemcsak a fagyi hűthet le a nyáron! Fagyos édességek a világ körül
Kínában már i.e. 2000-ben is élvezték a félig fagyos gyümölcslével kevert jeget. Bemutatjuk a frissítő kreációkat a világ minden t...
GASZTROMiért imádjuk a savanyúkáposztát?
Hosszú ideig eláll, gazdag a jó baktériumokban és változatosságot csempész a tányérodra: minden, amit tudnod kell a a szuperélelmisze...
GASZTROMennyei spagetti és spenót timbale - Gyors és egészséges!
A timbale forma egy dobfajtáról kapta a nevét, amely magas oldalú, enyhén kúpos aljú és zárt végű. Másrészről egy francia étel, am...
Adja meg születési időpontját!
VAGY
EZT EL KELL OLVASNOD
ÁLLATI CUKISÁGOK