.
Hozzávalók
- 3 tojás
- 1/2 csésze tej
- 200 g karfiol
- zöld fűszernövények
- só
- olaj a sütéshez
Elkészítés
Szedd rózsáira a karfiolt, mosd meg, és enyhén sós vízben főzd félig puhára. Vágd finomra a zöld fűszernövényeket, verd fel a tojást a tejjel, és sózd ízlés szerint. Egy serpenyőben melegítsd fel az olajat, dobd rá a karfiolt és a zöldfűszereket, majd keverd hozzá a tojásos keveréket. Süsd meg előbb az omlett egyik oldalát, majd fordítsd meg. Ízletesebb lesz, ha egy kis reszelt sajtot is adsz hozzá.
OLVASS TOVÁBB!
Ezért nem szabad vásárlás előtt kávét inni
Ez a szokás nem várt következményekkel járhat....
GASZTROVisszatérnek a papírszívószálról a műanyaghoz
Van olyan vállalat, ahol egyáltalán nem vált be a környezetbarátabb megoldás....
GASZTROEzeket az italokat kóstold meg a legnagyobb forróságban!
Itt a nyár, és a meleg esték arra csábítanak, hogy élvezz egy italt a teraszon. Inspirációt nyújtunk - akár alkohollal, akár anélkül...
Nemcsak a fagyi hűthet le a nyáron! Fagyos édességek a világ körül
Kínában már i.e. 2000-ben is élvezték a félig fagyos gyümölcslével kevert jeget. Bemutatjuk a frissítő kreációkat a világ minden t...
GASZTROMiért imádjuk a savanyúkáposztát?
Hosszú ideig eláll, gazdag a jó baktériumokban és változatosságot csempész a tányérodra: minden, amit tudnod kell a a szuperélelmisze...
GASZTROMennyei spagetti és spenót timbale - Gyors és egészséges!
A timbale forma egy dobfajtáról kapta a nevét, amely magas oldalú, enyhén kúpos aljú és zárt végű. Másrészről egy francia étel, am...
Adja meg születési időpontját!
VAGY
EZT EL KELL OLVASNOD
ÁLLATI CUKISÁGOK