.
Hozzávalók
- 300g marhahús
- 300g tészta
- 1 hagyma
- 2 paprika
- 1 chili paprika
- 3 gerezd fokhagyma
- 200g teriyaki szósz
- 1 csomag újhagyma
- só, bors
Elkészítés
Vágd vékony csíkokra a marhahúst, főzd meg a tésztát. A hagymát és a paprikát szintén vágd csíkokra, a chili paprikát és a fokhagymát pedig zúzd apróra. Forró olajon süsd meg a húst, add hozzá a hagymát és a paprikát, pirítsd együtt néhány percig, majd tedd bele a fokhagymát, a chili paprikát és a teriyaki szószt. Keverd össze az egészet a tésztával, tálalás előtt szórd meg a tetejét apróra vágott újhagymával.
OLVASS TOVÁBB!
Hogyan főzzünk tökéletes "al dente" tésztát éttermi minőségben?
Az olasz tésztafőzés igazi művészet, amely az egyszerű alapanyagokból képes utánozhatatlan fogásokat alkotni, melynek egyik alappillér...
GASZTROSzuperfood a mindennapokban: miért és hogyan építsd be az étrendedbe?
A szuperfood kifejezés egyre gyakrabban hangzik el egészségügyi szakértőktől, életmódguruktól, a közösségi médiát böngészve is g...
GASZTRO4 Halloween-i recept, melynek még az elkészítése is hátborzongató - Imádni fogod!
Lassan nálunk is kezdenek népszerűek lenni a Halloween-bulik, amikor barátainkkal valami rémisztőnek öltözve szórakozunk, és próbálju...
Halloweeni muffinreceptek - Mindenmentes változatban is
A Halloweent egyre többen ünneplik már Magyarországon is. Jó alkalom egy kis szórakozásra, amikor a borúsabb időjárás esetleg lehangol...
GASZTROMár az ókorban is rágtuk, de a világháborúban is osztogatták: mi az?
A rágógumi több mint 2 ezer éves találmány, és ma is töretlenül népszerű. Lássuk, mik voltak a történetének legfontosabb állomás...
GASZTROEz a bank arany helyett parmezánsajtot fogad el fedezetként
Nem csalás, nem ámítás: itt valóban sajtot lehet letétbe helyezni....
Adja meg születési időpontját!
VAGY
ÁLLATI CUKISÁGOK