.
Hozzávalók
- 200g sertéshús
- 200g tészta
- 150g zöldbab
- 1 hagyma
- 1 chili paprika
- 2 gerezd fokhagyma
- 3 -4 evőkanál szójaszósz
- zöldfűszerek ízlés szerint
- só, bors
Elkészítés
Vágd csíkokra a sertéshúst, a tésztát főzd meg. Vágd apró csíkokra a hagymát, a fokhagymát és a chili paprikát pedig aprítsd fel. Magas hőmérsékleten süsd néhány percig a húst, 2 perccel később add hozzá a zöldbabot és a hagymát, és pirítsd együtt kb. 10 percig. A végén add hozzá a fokhagymát, a chilit és a szószt, és keverd össze az egészet a tésztával. Tálaláskor szórd meg apróra vágott újhagymával, zöldfűszerekkel.
OLVASS TOVÁBB!
Hogyan főzzünk tökéletes "al dente" tésztát éttermi minőségben?
Az olasz tésztafőzés igazi művészet, amely az egyszerű alapanyagokból képes utánozhatatlan fogásokat alkotni, melynek egyik alappillér...
GASZTROSzuperfood a mindennapokban: miért és hogyan építsd be az étrendedbe?
A szuperfood kifejezés egyre gyakrabban hangzik el egészségügyi szakértőktől, életmódguruktól, a közösségi médiát böngészve is g...
GASZTRO4 Halloween-i recept, melynek még az elkészítése is hátborzongató - Imádni fogod!
Lassan nálunk is kezdenek népszerűek lenni a Halloween-bulik, amikor barátainkkal valami rémisztőnek öltözve szórakozunk, és próbálju...
Halloweeni muffinreceptek - Mindenmentes változatban is
A Halloweent egyre többen ünneplik már Magyarországon is. Jó alkalom egy kis szórakozásra, amikor a borúsabb időjárás esetleg lehangol...
GASZTROMár az ókorban is rágtuk, de a világháborúban is osztogatták: mi az?
A rágógumi több mint 2 ezer éves találmány, és ma is töretlenül népszerű. Lássuk, mik voltak a történetének legfontosabb állomás...
GASZTROEz a bank arany helyett parmezánsajtot fogad el fedezetként
Nem csalás, nem ámítás: itt valóban sajtot lehet letétbe helyezni....
Adja meg születési időpontját!
VAGY
ÁLLATI CUKISÁGOK