.
Hozzávalók
- 200g sertéshús
- 200g tészta
- 150g zöldbab
- 1 hagyma
- 1 chili paprika
- 2 gerezd fokhagyma
- 3 -4 evőkanál szójaszósz
- zöldfűszerek ízlés szerint
- só, bors
Elkészítés
Vágd csíkokra a sertéshúst, a tésztát főzd meg. Vágd apró csíkokra a hagymát, a fokhagymát és a chili paprikát pedig aprítsd fel. Magas hőmérsékleten süsd néhány percig a húst, 2 perccel később add hozzá a zöldbabot és a hagymát, és pirítsd együtt kb. 10 percig. A végén add hozzá a fokhagymát, a chilit és a szószt, és keverd össze az egészet a tésztával. Tálaláskor szórd meg apróra vágott újhagymával, zöldfűszerekkel.
OLVASS TOVÁBB!
Ezért nem szabad vásárlás előtt kávét inni
Ez a szokás nem várt következményekkel járhat....
GASZTROVisszatérnek a papírszívószálról a műanyaghoz
Van olyan vállalat, ahol egyáltalán nem vált be a környezetbarátabb megoldás....
GASZTROEzeket az italokat kóstold meg a legnagyobb forróságban!
Itt a nyár, és a meleg esték arra csábítanak, hogy élvezz egy italt a teraszon. Inspirációt nyújtunk - akár alkohollal, akár anélkül...
Nemcsak a fagyi hűthet le a nyáron! Fagyos édességek a világ körül
Kínában már i.e. 2000-ben is élvezték a félig fagyos gyümölcslével kevert jeget. Bemutatjuk a frissítő kreációkat a világ minden t...
GASZTROMiért imádjuk a savanyúkáposztát?
Hosszú ideig eláll, gazdag a jó baktériumokban és változatosságot csempész a tányérodra: minden, amit tudnod kell a a szuperélelmisze...
GASZTROMennyei spagetti és spenót timbale - Gyors és egészséges!
A timbale forma egy dobfajtáról kapta a nevét, amely magas oldalú, enyhén kúpos aljú és zárt végű. Másrészről egy francia étel, am...
Adja meg születési időpontját!
VAGY
EZT EL KELL OLVASNOD
ÁLLATI CUKISÁGOK