.
Hozzávalók
- 300g üveg tészta
- 200g tenger gyümölcsei
- 100g zöldborsó
- 2 gerezd fokhagyma
- 1 kaliforniai paprika
- zöldfűszerek ízlés szerint
- 2 evőkanál citromlé
- 2 evőkanál szójaszósz
- só és bors ízlés szerint
Elkészítés
Készíts egy keveréket a szójaszószból és a citromléből, majd öntsd rá a tenger gyümölcseire, és hagyd ebben a pácban 20-30 percig. Az üvegtésztát tedd forrásban lévő vízbe, főzd 5-7 percig, majd szűrd le. Közben pirítsd meg az előzőleg felszeletelt paprikát, add hozzá a zöldborsót és a fokhagymát, a legvégén pedig a tenger gyümölcseit. Süsd az egészet kb. 5-7 percig. A végén keverd hozzá az üvegtésztát, tálalás előtt pedig szórd meg zöldfűszerekkel.
OLVASS TOVÁBB!
Hogyan főzzünk tökéletes "al dente" tésztát éttermi minőségben?
Az olasz tésztafőzés igazi művészet, amely az egyszerű alapanyagokból képes utánozhatatlan fogásokat alkotni, melynek egyik alappillér...
GASZTROSzuperfood a mindennapokban: miért és hogyan építsd be az étrendedbe?
A szuperfood kifejezés egyre gyakrabban hangzik el egészségügyi szakértőktől, életmódguruktól, a közösségi médiát böngészve is g...
GASZTRO4 Halloween-i recept, melynek még az elkészítése is hátborzongató - Imádni fogod!
Lassan nálunk is kezdenek népszerűek lenni a Halloween-bulik, amikor barátainkkal valami rémisztőnek öltözve szórakozunk, és próbálju...
Halloweeni muffinreceptek - Mindenmentes változatban is
A Halloweent egyre többen ünneplik már Magyarországon is. Jó alkalom egy kis szórakozásra, amikor a borúsabb időjárás esetleg lehangol...
GASZTROMár az ókorban is rágtuk, de a világháborúban is osztogatták: mi az?
A rágógumi több mint 2 ezer éves találmány, és ma is töretlenül népszerű. Lássuk, mik voltak a történetének legfontosabb állomás...
GASZTROEz a bank arany helyett parmezánsajtot fogad el fedezetként
Nem csalás, nem ámítás: itt valóban sajtot lehet letétbe helyezni....
Adja meg születési időpontját!
VAGY
ÁLLATI CUKISÁGOK