.
Hozzávalók
- 300g üveg tészta
- 200g tenger gyümölcsei
- 100g zöldborsó
- 2 gerezd fokhagyma
- 1 kaliforniai paprika
- zöldfűszerek ízlés szerint
- 2 evőkanál citromlé
- 2 evőkanál szójaszósz
- só és bors ízlés szerint
Elkészítés
Készíts egy keveréket a szójaszószból és a citromléből, majd öntsd rá a tenger gyümölcseire, és hagyd ebben a pácban 20-30 percig. Az üvegtésztát tedd forrásban lévő vízbe, főzd 5-7 percig, majd szűrd le. Közben pirítsd meg az előzőleg felszeletelt paprikát, add hozzá a zöldborsót és a fokhagymát, a legvégén pedig a tenger gyümölcseit. Süsd az egészet kb. 5-7 percig. A végén keverd hozzá az üvegtésztát, tálalás előtt pedig szórd meg zöldfűszerekkel.
OLVASS TOVÁBB!
Ezért nem szabad vásárlás előtt kávét inni
Ez a szokás nem várt következményekkel járhat....
GASZTROVisszatérnek a papírszívószálról a műanyaghoz
Van olyan vállalat, ahol egyáltalán nem vált be a környezetbarátabb megoldás....
GASZTROEzeket az italokat kóstold meg a legnagyobb forróságban!
Itt a nyár, és a meleg esték arra csábítanak, hogy élvezz egy italt a teraszon. Inspirációt nyújtunk - akár alkohollal, akár anélkül...
Nemcsak a fagyi hűthet le a nyáron! Fagyos édességek a világ körül
Kínában már i.e. 2000-ben is élvezték a félig fagyos gyümölcslével kevert jeget. Bemutatjuk a frissítő kreációkat a világ minden t...
GASZTROMiért imádjuk a savanyúkáposztát?
Hosszú ideig eláll, gazdag a jó baktériumokban és változatosságot csempész a tányérodra: minden, amit tudnod kell a a szuperélelmisze...
GASZTROMennyei spagetti és spenót timbale - Gyors és egészséges!
A timbale forma egy dobfajtáról kapta a nevét, amely magas oldalú, enyhén kúpos aljú és zárt végű. Másrészről egy francia étel, am...
Adja meg születési időpontját!
VAGY
EZT EL KELL OLVASNOD
ÁLLATI CUKISÁGOK