.
Bezárt a kedvenc kínai éttermed? Sebaj, próbáld meg otthon utánozni ezt a népszerű ételt – még wok sem kell hozzá.
Miután a sütőt előmelegítetted 230°C-ra, vágd fel a húst apró darabokra és keverd össze kukoricakeményítővel, ezután rakd félre. Következő lépés: helyezz zöldbabot a sütőlapra, locsold meg kevés olajjal, sózd, borsozd, majd pörköld 5 percig. Ezután add hozzá az olajjal locsolt steaket és 8 percig süsd meg. Utolsó lépésként önts rá gyömbérből, fokhagymából, szójaszószból, barna cukorból, pirospaprikából készült szószt és helyezd vissza pár percre a sütőbe.
OLVASS TOVÁBB!
Hogyan főzzünk tökéletes "al dente" tésztát éttermi minőségben?
Az olasz tésztafőzés igazi művészet, amely az egyszerű alapanyagokból képes utánozhatatlan fogásokat alkotni, melynek egyik alappillér...
GASZTROSzuperfood a mindennapokban: miért és hogyan építsd be az étrendedbe?
A szuperfood kifejezés egyre gyakrabban hangzik el egészségügyi szakértőktől, életmódguruktól, a közösségi médiát böngészve is g...
GASZTRO4 Halloween-i recept, melynek még az elkészítése is hátborzongató - Imádni fogod!
Lassan nálunk is kezdenek népszerűek lenni a Halloween-bulik, amikor barátainkkal valami rémisztőnek öltözve szórakozunk, és próbálju...
Halloweeni muffinreceptek - Mindenmentes változatban is
A Halloweent egyre többen ünneplik már Magyarországon is. Jó alkalom egy kis szórakozásra, amikor a borúsabb időjárás esetleg lehangol...
GASZTROMár az ókorban is rágtuk, de a világháborúban is osztogatták: mi az?
A rágógumi több mint 2 ezer éves találmány, és ma is töretlenül népszerű. Lássuk, mik voltak a történetének legfontosabb állomás...
GASZTROEz a bank arany helyett parmezánsajtot fogad el fedezetként
Nem csalás, nem ámítás: itt valóban sajtot lehet letétbe helyezni....
Adja meg születési időpontját!
VAGY
ÁLLATI CUKISÁGOK