.
Bezárt a kedvenc kínai éttermed? Sebaj, próbáld meg otthon utánozni ezt a népszerű ételt – még wok sem kell hozzá.
Miután a sütőt előmelegítetted 230°C-ra, vágd fel a húst apró darabokra és keverd össze kukoricakeményítővel, ezután rakd félre. Következő lépés: helyezz zöldbabot a sütőlapra, locsold meg kevés olajjal, sózd, borsozd, majd pörköld 5 percig. Ezután add hozzá az olajjal locsolt steaket és 8 percig süsd meg. Utolsó lépésként önts rá gyömbérből, fokhagymából, szójaszószból, barna cukorból, pirospaprikából készült szószt és helyezd vissza pár percre a sütőbe.
OLVASS TOVÁBB!
Ezért nem szabad vásárlás előtt kávét inni
Ez a szokás nem várt következményekkel járhat....
GASZTROVisszatérnek a papírszívószálról a műanyaghoz
Van olyan vállalat, ahol egyáltalán nem vált be a környezetbarátabb megoldás....
GASZTROEzeket az italokat kóstold meg a legnagyobb forróságban!
Itt a nyár, és a meleg esték arra csábítanak, hogy élvezz egy italt a teraszon. Inspirációt nyújtunk - akár alkohollal, akár anélkül...
Nemcsak a fagyi hűthet le a nyáron! Fagyos édességek a világ körül
Kínában már i.e. 2000-ben is élvezték a félig fagyos gyümölcslével kevert jeget. Bemutatjuk a frissítő kreációkat a világ minden t...
GASZTROMiért imádjuk a savanyúkáposztát?
Hosszú ideig eláll, gazdag a jó baktériumokban és változatosságot csempész a tányérodra: minden, amit tudnod kell a a szuperélelmisze...
GASZTROMennyei spagetti és spenót timbale - Gyors és egészséges!
A timbale forma egy dobfajtáról kapta a nevét, amely magas oldalú, enyhén kúpos aljú és zárt végű. Másrészről egy francia étel, am...
Adja meg születési időpontját!
VAGY
EZT EL KELL OLVASNOD
ÁLLATI CUKISÁGOK