.
Növényi alapú vagy gluténmentes ételre vágysz? Akkor ez a recept neked szól.
A szilárd tofu leöblítése, majd megszárítása után préseld ki min. 10 percig. Amíg várakozol, keverj össze fokhagymát, szeletelt mogyorót, szezámmagot, szójaszószt, szezámolajat, juharszirupot és borecetet. Amikor a tofu kipréselődött, vágd háromszögekre, öntsd rá a szószt és süsd 200 °C-on. 12 perc elteltével forgasd meg a tofut, önts rá megint szószt, majd a zöldbabot is tedd mellé és süsd őket tovább 12-15 percig.
OLVASS TOVÁBB!
Ezért nem szabad vásárlás előtt kávét inni
Ez a szokás nem várt következményekkel járhat....
GASZTROVisszatérnek a papírszívószálról a műanyaghoz
Van olyan vállalat, ahol egyáltalán nem vált be a környezetbarátabb megoldás....
GASZTROEzeket az italokat kóstold meg a legnagyobb forróságban!
Itt a nyár, és a meleg esték arra csábítanak, hogy élvezz egy italt a teraszon. Inspirációt nyújtunk - akár alkohollal, akár anélkül...
Nemcsak a fagyi hűthet le a nyáron! Fagyos édességek a világ körül
Kínában már i.e. 2000-ben is élvezték a félig fagyos gyümölcslével kevert jeget. Bemutatjuk a frissítő kreációkat a világ minden t...
GASZTROMiért imádjuk a savanyúkáposztát?
Hosszú ideig eláll, gazdag a jó baktériumokban és változatosságot csempész a tányérodra: minden, amit tudnod kell a a szuperélelmisze...
GASZTROMennyei spagetti és spenót timbale - Gyors és egészséges!
A timbale forma egy dobfajtáról kapta a nevét, amely magas oldalú, enyhén kúpos aljú és zárt végű. Másrészről egy francia étel, am...
Adja meg születési időpontját!
VAGY
EZT EL KELL OLVASNOD
ÁLLATI CUKISÁGOK