.
Hozzávalók
- 3 evőkanál liszt
- 1 teáskanál instant kávé
- 2 evőkanál kakaópor
- 2,5 evőkanál cukor
- 1/4 teáskanál sütőpor
- 2 evőkanál tej
- 1 tojás
- 2 evőkanál növényi olaj
- 1/2 teáskanál vanília
Elkészítés
Egy tálban alaposan keverd össze a lisztet, a kávét, a kakaóport, a cukrot és a sütőport. Add hozzá a tejet, a tojást, az olajat és a vaníliát, majd addig keverd, amíg egy sűrű keveréket nem kapsz. Öntsd a tésztát egy vajjal kikent bögrébe, és helyezd a mikróba a legmagasabb hőfokra, kb. 90 másodpercig. Ha egy kis fagylaltot kanalazol a tetejére, az eredmény még fokozható.
OLVASS TOVÁBB!
Hogyan főzzünk tökéletes "al dente" tésztát éttermi minőségben?
Az olasz tésztafőzés igazi művészet, amely az egyszerű alapanyagokból képes utánozhatatlan fogásokat alkotni, melynek egyik alappillér...
GASZTROSzuperfood a mindennapokban: miért és hogyan építsd be az étrendedbe?
A szuperfood kifejezés egyre gyakrabban hangzik el egészségügyi szakértőktől, életmódguruktól, a közösségi médiát böngészve is g...
GASZTRO4 Halloween-i recept, melynek még az elkészítése is hátborzongató - Imádni fogod!
Lassan nálunk is kezdenek népszerűek lenni a Halloween-bulik, amikor barátainkkal valami rémisztőnek öltözve szórakozunk, és próbálju...
Halloweeni muffinreceptek - Mindenmentes változatban is
A Halloweent egyre többen ünneplik már Magyarországon is. Jó alkalom egy kis szórakozásra, amikor a borúsabb időjárás esetleg lehangol...
GASZTROMár az ókorban is rágtuk, de a világháborúban is osztogatták: mi az?
A rágógumi több mint 2 ezer éves találmány, és ma is töretlenül népszerű. Lássuk, mik voltak a történetének legfontosabb állomás...
GASZTROEz a bank arany helyett parmezánsajtot fogad el fedezetként
Nem csalás, nem ámítás: itt valóban sajtot lehet letétbe helyezni....
Adja meg születési időpontját!
VAGY
ÁLLATI CUKISÁGOK