.
Hozzávalók
- 150 g vaj
- 65 g kakaópor (cukor nélküli)
- 200 g cukor
- 2 tojás
- 1 teáskanál vanília-kivonat
- 100 g liszt
Elkészítés
Olvaszd fel a vajat a mikróban, add hozzá a cukrot, a kakaóport és a vaníliát, majd keverd alaposan össze. Ezt követően egyesével üsd bele a tojásokat, habverővel keverd habosra, majd add hozzá a lisztet is. Vajazz ki egy mikrózható sütőformát, öntsd bele a tésztát, majd helyezd a mikróba 4-5 percit (a legmagasabb hőfokra).
OLVASS TOVÁBB!
Ezért nem szabad vásárlás előtt kávét inni
Ez a szokás nem várt következményekkel járhat....
GASZTROVisszatérnek a papírszívószálról a műanyaghoz
Van olyan vállalat, ahol egyáltalán nem vált be a környezetbarátabb megoldás....
GASZTROEzeket az italokat kóstold meg a legnagyobb forróságban!
Itt a nyár, és a meleg esték arra csábítanak, hogy élvezz egy italt a teraszon. Inspirációt nyújtunk - akár alkohollal, akár anélkül...
Nemcsak a fagyi hűthet le a nyáron! Fagyos édességek a világ körül
Kínában már i.e. 2000-ben is élvezték a félig fagyos gyümölcslével kevert jeget. Bemutatjuk a frissítő kreációkat a világ minden t...
GASZTROMiért imádjuk a savanyúkáposztát?
Hosszú ideig eláll, gazdag a jó baktériumokban és változatosságot csempész a tányérodra: minden, amit tudnod kell a a szuperélelmisze...
GASZTROMennyei spagetti és spenót timbale - Gyors és egészséges!
A timbale forma egy dobfajtáról kapta a nevét, amely magas oldalú, enyhén kúpos aljú és zárt végű. Másrészről egy francia étel, am...
Adja meg születési időpontját!
VAGY
EZT EL KELL OLVASNOD
ÁLLATI CUKISÁGOK