Kövesd friss cikkeinket RSS csatornánkon
GASZTRO

5 mennyei és forró kakaócsoda - Ilyet még biztosan nem ittál!

Szerző:
Szabó Anna
A tél az az időszak, amikor gyakran megkívánunk valami édesen forró ízt, hogy melegben, biztonságban érezzük magunkat. Erre a kakaó tökéletes választás, ugyanis könnyen és gyorsan elkészíthető, az ízvilágáról már ne is beszéljünk. Íme, 5 isteni finom, de könnyen elkészíthető kakaócsoda, hideg délutánokra.

.

 

Csokoládés kakaó

Hozzávalók

- 500 ml tej
- 2 evőkanál kakaópor
- 20 g étcsokoládé
- Sűrített tej
- Fahéj

Elkészítés

Forrald fel a tejet, add hozzá a kakaóport, a fahéjat, és a csokoládét, és kevergesd néhány percig, amíg teljesen sima állagú nem lesz. Vedd le a tűzről, öntsd csészébe, majd csepegtess bele egy kis sűrített tejet. A tetejére szórhatsz fahéjat, vagy csokoládé darabkákat.

gasztro gasztronómia kakaó forrócsoki kávé édesség konyhafortélyok
Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL