Kövesd friss cikkeinket RSS csatornánkon
GASZTRO

5 mennyei és forró kakaócsoda - Ilyet még biztosan nem ittál!

Szerző:
Szabó Anna
A tél az az időszak, amikor gyakran megkívánunk valami édesen forró ízt, hogy melegben, biztonságban érezzük magunkat. Erre a kakaó tökéletes választás, ugyanis könnyen és gyorsan elkészíthető, az ízvilágáról már ne is beszéljünk. Íme, 5 isteni finom, de könnyen elkészíthető kakaócsoda, hideg délutánokra.

.

 

Kakaó málna sziruppal

Hozzávalók

- 2 teáskanál kakaó
- 1 teáskanál cukor
- Vanília
- 250 ml tej
- 50 ml málna szirup

Elkészítés

Keverd össze a kakaót a cukorral és a vaníliával, majd add hozzá a tejet, és forrald fel. Húzd félre a tűzről, add hozzá a málna szirupot, öntsd csészébe, és még forrón kortyold el.

gasztro gasztronómia kakaó forrócsoki kávé édesség konyhafortélyok
Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL