Kövesd friss cikkeinket RSS csatornánkon
GASZTRO

5 mennyei és forró kakaócsoda - Ilyet még biztosan nem ittál!

Szerző:
Szabó Anna
A tél az az időszak, amikor gyakran megkívánunk valami édesen forró ízt, hogy melegben, biztonságban érezzük magunkat. Erre a kakaó tökéletes választás, ugyanis könnyen és gyorsan elkészíthető, az ízvilágáról már ne is beszéljünk. Íme, 5 isteni finom, de könnyen elkészíthető kakaócsoda, hideg délutánokra.

.

 

Tejszínhabos kakaó

Hozzávalók

- 4 teáskanál kakaó
- 2 teáskanál cukor
- 2 teáskanál vaníliás cukor
- 500 ml tej
- Tejszínhab

Elkészítés

Keverd össze a kakaóport a cukorral és a vaníliás cukorral, a tejet pedig forrald fel. Öntsd a forró tejet a kakaós keverékre, majd alaposan keverd össze. Öntsd a kakaót csészébe, és nyomj a tetejére ízlés szerint tejszínhabot.

gasztro gasztronómia kakaó forrócsoki kávé édesség konyhafortélyok
Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL