.
Hozzávalók
- ½ pohár nutella
- ¼ pohár sűrített tej
- 3 tojás
- ¼ pohár cukor
- 1 csipet só
- tejszínhab
Elkészítés
Melegítsd elő a sütőt 180 fokra. Tedd a nutellát és a sűrített tejet egy kis tálba, és keverd össze. Egy közepes méretű edénybe tedd bele a tojásokat, a cukrot és a sót, keverd össze, majd add a nutellás tésztát ehhez a masszához, és keverd csomómentesre. Öntsd szét kisebb poharakba, helyezd a poharakat egy edénybe, és rakd a tűzhelyre. Önts bele forró vizet, és forrald 25-30 percig, amíg a krém be nem sűrűsödik. Vedd le a tűzhelyről és hagyd hűlni. Díszítsd porcukorral vagy tejszínhabbal.
OLVASS TOVÁBB!
Ezért nem szabad vásárlás előtt kávét inni
Ez a szokás nem várt következményekkel járhat....
GASZTROVisszatérnek a papírszívószálról a műanyaghoz
Van olyan vállalat, ahol egyáltalán nem vált be a környezetbarátabb megoldás....
GASZTROEzeket az italokat kóstold meg a legnagyobb forróságban!
Itt a nyár, és a meleg esték arra csábítanak, hogy élvezz egy italt a teraszon. Inspirációt nyújtunk - akár alkohollal, akár anélkül...
Nemcsak a fagyi hűthet le a nyáron! Fagyos édességek a világ körül
Kínában már i.e. 2000-ben is élvezték a félig fagyos gyümölcslével kevert jeget. Bemutatjuk a frissítő kreációkat a világ minden t...
GASZTROMiért imádjuk a savanyúkáposztát?
Hosszú ideig eláll, gazdag a jó baktériumokban és változatosságot csempész a tányérodra: minden, amit tudnod kell a a szuperélelmisze...
GASZTROMennyei spagetti és spenót timbale - Gyors és egészséges!
A timbale forma egy dobfajtáról kapta a nevét, amely magas oldalú, enyhén kúpos aljú és zárt végű. Másrészről egy francia étel, am...
Adja meg születési időpontját!
VAGY
EZT EL KELL OLVASNOD
ÁLLATI CUKISÁGOK