Hozzávalók
- 3 evőkanál liszt
- 3 evőkanál cukor
- 2 evőkanál tej
- 2 evőkanál lenmagolaj
- 1 teáskanál sütőpor
- 1 tojás
- Vaníliás cukor ízlés szerint
- 1/2 banán
- 1 evőkanál kakaópor
Elkészítés
Egy nagyobb bögrében keverd össze a száraz hozzávalókat, majd add hozzá a tejet, a tojást, az olajat, és alaposan keverd össze. Vágd apró darabokra a banánt, és add a tésztához. Tedd a mikróba kb. 7-10 percre, majd hagyd kihűlni, mielőtt fogyasztod!
OLVASS TOVÁBB!
Ezért nem szabad vásárlás előtt kávét inni
Ez a szokás nem várt következményekkel járhat....
GASZTROVisszatérnek a papírszívószálról a műanyaghoz
Van olyan vállalat, ahol egyáltalán nem vált be a környezetbarátabb megoldás....
GASZTROEzeket az italokat kóstold meg a legnagyobb forróságban!
Itt a nyár, és a meleg esték arra csábítanak, hogy élvezz egy italt a teraszon. Inspirációt nyújtunk - akár alkohollal, akár anélkül...
Nemcsak a fagyi hűthet le a nyáron! Fagyos édességek a világ körül
Kínában már i.e. 2000-ben is élvezték a félig fagyos gyümölcslével kevert jeget. Bemutatjuk a frissítő kreációkat a világ minden t...
GASZTROMiért imádjuk a savanyúkáposztát?
Hosszú ideig eláll, gazdag a jó baktériumokban és változatosságot csempész a tányérodra: minden, amit tudnod kell a a szuperélelmisze...
GASZTROMennyei spagetti és spenót timbale - Gyors és egészséges!
A timbale forma egy dobfajtáról kapta a nevét, amely magas oldalú, enyhén kúpos aljú és zárt végű. Másrészről egy francia étel, am...
Adja meg születési időpontját!
VAGY
EZT EL KELL OLVASNOD
ÁLLATI CUKISÁGOK