Hozzávalók
- 50 g krémsajt
- 2 evőkanál tejföl
- 1 tojás
- 1/2 teáskanál citromlé
- 1/4 teáskanál vanília
- 2 evőkanál cukor
- Bogyós gyümölcsök a díszítéshez
Elkészítés
Keverd alaposan össze a hozzávalókat, majd öntsd a tésztát egy olajjal kiöblített bögrébe. Tedd a mikróba (magas hőmérsékletre) kb. 1-2 percre, és minden fél percben keverd meg egy kicsit. Hagyd kihűlni, majd díszítsd a tetejét tejszínhabbal, darált dióval, bogyós gyümölcsökkel.
OLVASS TOVÁBB!
Ezért nem szabad vásárlás előtt kávét inni
Ez a szokás nem várt következményekkel járhat....
GASZTROVisszatérnek a papírszívószálról a műanyaghoz
Van olyan vállalat, ahol egyáltalán nem vált be a környezetbarátabb megoldás....
GASZTROEzeket az italokat kóstold meg a legnagyobb forróságban!
Itt a nyár, és a meleg esték arra csábítanak, hogy élvezz egy italt a teraszon. Inspirációt nyújtunk - akár alkohollal, akár anélkül...
Nemcsak a fagyi hűthet le a nyáron! Fagyos édességek a világ körül
Kínában már i.e. 2000-ben is élvezték a félig fagyos gyümölcslével kevert jeget. Bemutatjuk a frissítő kreációkat a világ minden t...
GASZTROMiért imádjuk a savanyúkáposztát?
Hosszú ideig eláll, gazdag a jó baktériumokban és változatosságot csempész a tányérodra: minden, amit tudnod kell a a szuperélelmisze...
GASZTROMennyei spagetti és spenót timbale - Gyors és egészséges!
A timbale forma egy dobfajtáról kapta a nevét, amely magas oldalú, enyhén kúpos aljú és zárt végű. Másrészről egy francia étel, am...
Adja meg születési időpontját!
VAGY
EZT EL KELL OLVASNOD
ÁLLATI CUKISÁGOK