Hozzávalók
- 2 evőkanál olívaolaj
- 1 gerezd fokhagyma
- 1 csésze zsemlemorzsa
- 1/2 csésze parmezán
- 1 teáskanál bazsalikom
- 1/2 teáskanál fekete bors
- 6 db fél csirkemell
Elkészítés
Melegítsd elő a sütőt 180 fokra, a serpenyőbe pedig öntsd bele az olajat, majd dobd rá a fokhagymát, és dinszteld meg egy kicsit. Keverd össze a zsemlemorzsát a reszelt parmezán sajttal, a bazsalikommal és a borssal, és tedd félre. Tedd a csirkemelleket a fokhagymás olajba, majd forgasd meg a zsemlemorzsás keverékben. Helyezd őket egyesével egy tepsire, és szórd rá a maradék keveréket. Süsd kb. 30 percig, egészen addig, amíg aranyszínű nem lesz.
OLVASS TOVÁBB!
Hogyan főzzünk tökéletes "al dente" tésztát éttermi minőségben?
Az olasz tésztafőzés igazi művészet, amely az egyszerű alapanyagokból képes utánozhatatlan fogásokat alkotni, melynek egyik alappillér...
GASZTROSzuperfood a mindennapokban: miért és hogyan építsd be az étrendedbe?
A szuperfood kifejezés egyre gyakrabban hangzik el egészségügyi szakértőktől, életmódguruktól, a közösségi médiát böngészve is g...
GASZTRO4 Halloween-i recept, melynek még az elkészítése is hátborzongató - Imádni fogod!
Lassan nálunk is kezdenek népszerűek lenni a Halloween-bulik, amikor barátainkkal valami rémisztőnek öltözve szórakozunk, és próbálju...
Halloweeni muffinreceptek - Mindenmentes változatban is
A Halloweent egyre többen ünneplik már Magyarországon is. Jó alkalom egy kis szórakozásra, amikor a borúsabb időjárás esetleg lehangol...
GASZTROMár az ókorban is rágtuk, de a világháborúban is osztogatták: mi az?
A rágógumi több mint 2 ezer éves találmány, és ma is töretlenül népszerű. Lássuk, mik voltak a történetének legfontosabb állomás...
GASZTROEz a bank arany helyett parmezánsajtot fogad el fedezetként
Nem csalás, nem ámítás: itt valóban sajtot lehet letétbe helyezni....
Adja meg születési időpontját!
VAGY
EZT EL KELL OLVASNOD
ÁLLATI CUKISÁGOK