Hozzávalók
- Olaj a sütéshez
- 1 csokor petrezselyem
- 2 tojásfehérje
- csipetnyi só
- 1 evőkanál liszt vagy zsemlemorzsa
- 100 g sajt
Elkészítés
Reszeld le a sajtot, a tojások fehérjét pedig verd fel keményre egy kis sóval. Add hozzá a reszelt sajtot, finoman keverd össze, majd sóval, borssal ízesíts utána, ha szükséges. Formálj kisebb méretű golyókat, forgasd lisztbe, vagy zsemlemorzsába, és felhevített olajon pirítsd meg egyenletesen. Egyszerre maximum 3 golyót süss! Ha szép aranybarnára sült, tedd őket egy papírtörlőre, hogy le az olaj le tudjon csöpögni, majd apróra vágott petrezselyemmel, tetszés szerinti körettel tálald.
OLVASS TOVÁBB!
Ezért nem szabad vásárlás előtt kávét inni
Ez a szokás nem várt következményekkel járhat....
GASZTROVisszatérnek a papírszívószálról a műanyaghoz
Van olyan vállalat, ahol egyáltalán nem vált be a környezetbarátabb megoldás....
GASZTROEzeket az italokat kóstold meg a legnagyobb forróságban!
Itt a nyár, és a meleg esték arra csábítanak, hogy élvezz egy italt a teraszon. Inspirációt nyújtunk - akár alkohollal, akár anélkül...
Nemcsak a fagyi hűthet le a nyáron! Fagyos édességek a világ körül
Kínában már i.e. 2000-ben is élvezték a félig fagyos gyümölcslével kevert jeget. Bemutatjuk a frissítő kreációkat a világ minden t...
GASZTROMiért imádjuk a savanyúkáposztát?
Hosszú ideig eláll, gazdag a jó baktériumokban és változatosságot csempész a tányérodra: minden, amit tudnod kell a a szuperélelmisze...
GASZTROMennyei spagetti és spenót timbale - Gyors és egészséges!
A timbale forma egy dobfajtáról kapta a nevét, amely magas oldalú, enyhén kúpos aljú és zárt végű. Másrészről egy francia étel, am...
Adja meg születési időpontját!
VAGY
EZT EL KELL OLVASNOD
ÁLLATI CUKISÁGOK