Hozzávalók
- 8 közepes burgonya
- 230g reszelt sajt
- 500g szeletelt bacon
- oliva olaj
- só, bors
- tejföl és újhagyma a tálaláshoz
Elkészítés
Melegítsd elő a sütőt 200 fokra, szurkáld meg villával a burgonyákat, majd sózd, borsozd. Tedd egy tepsibe, és addig süsd, amíg a héja ropogós nem lesz, majd hagyd kihűlni. Ha kihűlt, vágd őket egyesével félbe, és egy kanállal vájd ki a belsejét. Kend be olíva olajjal, és süsd tovább még kb. 5-7 percig. Ezt követően tedd a közepébe a sajtot, az apróra vágott szalonnát, és helyezd vissza a sütőbe kb. 2 percre, amíg a sajt meg nem olvad. Tálaláskor tejföllel és apróra vágott újhagymával díszítsd.
OLVASS TOVÁBB!
Ezért nem szabad vásárlás előtt kávét inni
Ez a szokás nem várt következményekkel járhat....
GASZTROVisszatérnek a papírszívószálról a műanyaghoz
Van olyan vállalat, ahol egyáltalán nem vált be a környezetbarátabb megoldás....
GASZTROEzeket az italokat kóstold meg a legnagyobb forróságban!
Itt a nyár, és a meleg esték arra csábítanak, hogy élvezz egy italt a teraszon. Inspirációt nyújtunk - akár alkohollal, akár anélkül...
Nemcsak a fagyi hűthet le a nyáron! Fagyos édességek a világ körül
Kínában már i.e. 2000-ben is élvezték a félig fagyos gyümölcslével kevert jeget. Bemutatjuk a frissítő kreációkat a világ minden t...
GASZTROMiért imádjuk a savanyúkáposztát?
Hosszú ideig eláll, gazdag a jó baktériumokban és változatosságot csempész a tányérodra: minden, amit tudnod kell a a szuperélelmisze...
GASZTROMennyei spagetti és spenót timbale - Gyors és egészséges!
A timbale forma egy dobfajtáról kapta a nevét, amely magas oldalú, enyhén kúpos aljú és zárt végű. Másrészről egy francia étel, am...
Adja meg születési időpontját!
VAGY
EZT EL KELL OLVASNOD
ÁLLATI CUKISÁGOK