.
Hozzávalók
- 20 dkg omlós keksz (háztartási keksz is megfelelő)
- 2 teáskanál cukor
- 1/4 csésze vaj
- 1 csomag vaníliás puding
- 1 3/4 csésze tej
- 2 közepes méretű banán
- 2 csésze tejszín
- 1/2 csésze kókuszreszelék
Elkészítés
Egy tepsibe rakosgasd le a kekszeket, majd tedd rá a felkarikázott banánszeleteket, és szórd meg kókuszreszelékkel. Keverd csomómentesre a pudingport és a tejet, főzd meg, majd öntsd a banán tetejére. A tetejére kerüljön a felvert tejszínhab. A desszertet legalább 2 órára tedd a hűtőbe.
OLVASS TOVÁBB!
Hogyan főzzünk tökéletes "al dente" tésztát éttermi minőségben?
Az olasz tésztafőzés igazi művészet, amely az egyszerű alapanyagokból képes utánozhatatlan fogásokat alkotni, melynek egyik alappillér...
GASZTROSzuperfood a mindennapokban: miért és hogyan építsd be az étrendedbe?
A szuperfood kifejezés egyre gyakrabban hangzik el egészségügyi szakértőktől, életmódguruktól, a közösségi médiát böngészve is g...
GASZTRO4 Halloween-i recept, melynek még az elkészítése is hátborzongató - Imádni fogod!
Lassan nálunk is kezdenek népszerűek lenni a Halloween-bulik, amikor barátainkkal valami rémisztőnek öltözve szórakozunk, és próbálju...
Halloweeni muffinreceptek - Mindenmentes változatban is
A Halloweent egyre többen ünneplik már Magyarországon is. Jó alkalom egy kis szórakozásra, amikor a borúsabb időjárás esetleg lehangol...
GASZTROMár az ókorban is rágtuk, de a világháborúban is osztogatták: mi az?
A rágógumi több mint 2 ezer éves találmány, és ma is töretlenül népszerű. Lássuk, mik voltak a történetének legfontosabb állomás...
GASZTROEz a bank arany helyett parmezánsajtot fogad el fedezetként
Nem csalás, nem ámítás: itt valóban sajtot lehet letétbe helyezni....
Adja meg születési időpontját!
VAGY
ÁLLATI CUKISÁGOK