.
Hozzávalók
- 5 banán
- 850 g konzerv ananász
- 25 g kókuszreszelék
- 1-2 citrom
- 320 g cukor
Elkészítés
Karikázd fel a banánt, szeleteld fel az ananászt, majd tedd egy edénybe (az ananász szirupjával együtt). Add hozzá a cukrot, facsard bele a citromok levét ízlés szerint, és alaposan keverd össze. Folyamatos kevergetés mellett forrald fel, majd vedd lejjebb a lángot, és főzd további 10 percig. A végén turmixold össze az egészet, hogy egy sima masszát kapj, majd párold addig, amíg be nem sűrűsödik. Tedd a lekvárt sterilizált üvegekbe, és tárold a hűtőben maximum 1 hónapig.
OLVASS TOVÁBB!
Hogyan főzzünk tökéletes "al dente" tésztát éttermi minőségben?
Az olasz tésztafőzés igazi művészet, amely az egyszerű alapanyagokból képes utánozhatatlan fogásokat alkotni, melynek egyik alappillér...
GASZTROSzuperfood a mindennapokban: miért és hogyan építsd be az étrendedbe?
A szuperfood kifejezés egyre gyakrabban hangzik el egészségügyi szakértőktől, életmódguruktól, a közösségi médiát böngészve is g...
GASZTRO4 Halloween-i recept, melynek még az elkészítése is hátborzongató - Imádni fogod!
Lassan nálunk is kezdenek népszerűek lenni a Halloween-bulik, amikor barátainkkal valami rémisztőnek öltözve szórakozunk, és próbálju...
Halloweeni muffinreceptek - Mindenmentes változatban is
A Halloweent egyre többen ünneplik már Magyarországon is. Jó alkalom egy kis szórakozásra, amikor a borúsabb időjárás esetleg lehangol...
GASZTROMár az ókorban is rágtuk, de a világháborúban is osztogatták: mi az?
A rágógumi több mint 2 ezer éves találmány, és ma is töretlenül népszerű. Lássuk, mik voltak a történetének legfontosabb állomás...
GASZTROEz a bank arany helyett parmezánsajtot fogad el fedezetként
Nem csalás, nem ámítás: itt valóban sajtot lehet letétbe helyezni....
Adja meg születési időpontját!
VAGY
ÁLLATI CUKISÁGOK