.
Hozzávalók
- 300 g zabliszt
- 1 banán
- 2 tojás
- 100 g almapüré
- 2 evőkanál cukor
- 2 teáskanál sütőpor
- 1/2 teáskanál fahéj
Elkészítés
Keverd össze az almapürét a cukorral, add hozzá a tojást, és verd habosra, hogy sima tésztát kapj. Egy tálban törd össze a banánt, add a tésztához, és alaposan keverd össze. Szórd bele a lisztet, a sütőport és a fahéjat, és azzal is dolgozd össze. Melegítsd elő a sütőt 160 fokra, a tésztát öntsd muffinformákba, és süsd 25-35 percig (tűpróba).
OLVASS TOVÁBB!
Hogyan főzzünk tökéletes "al dente" tésztát éttermi minőségben?
Az olasz tésztafőzés igazi művészet, amely az egyszerű alapanyagokból képes utánozhatatlan fogásokat alkotni, melynek egyik alappillér...
GASZTROSzuperfood a mindennapokban: miért és hogyan építsd be az étrendedbe?
A szuperfood kifejezés egyre gyakrabban hangzik el egészségügyi szakértőktől, életmódguruktól, a közösségi médiát böngészve is g...
GASZTRO4 Halloween-i recept, melynek még az elkészítése is hátborzongató - Imádni fogod!
Lassan nálunk is kezdenek népszerűek lenni a Halloween-bulik, amikor barátainkkal valami rémisztőnek öltözve szórakozunk, és próbálju...
Halloweeni muffinreceptek - Mindenmentes változatban is
A Halloweent egyre többen ünneplik már Magyarországon is. Jó alkalom egy kis szórakozásra, amikor a borúsabb időjárás esetleg lehangol...
GASZTROMár az ókorban is rágtuk, de a világháborúban is osztogatták: mi az?
A rágógumi több mint 2 ezer éves találmány, és ma is töretlenül népszerű. Lássuk, mik voltak a történetének legfontosabb állomás...
GASZTROEz a bank arany helyett parmezánsajtot fogad el fedezetként
Nem csalás, nem ámítás: itt valóban sajtot lehet letétbe helyezni....
Adja meg születési időpontját!
VAGY
ÁLLATI CUKISÁGOK