.
Tudod, mi teszi tökéletessé a reggelit? Egy tojás. Tele van fehérjével, hasznos zsírokkal, és nulla a szénhidráttartalma, szóval teljesen diétabarát. Többre nincs is szükség. Ráadásul rengeteg módon el lehet készíteni. Hogy lágyan, keményen, vagy rántottaként eszed, csakis rajtad múlik. De ha valóban tökéletes, puha lágy tojást szeretnél, tegyél fel egy lábasban vizet forrni, óvatosan helyezd bele a tojást, és lassú tűzön főzd hat és fél percig. Az eredmény egy viszonylag szilárd fehérjéjű tojás lesz, aminek sárgája azonban kellemesen folyós marad. Látod, ennyi a titok!
OLVASS TOVÁBB!
Hogyan főzzünk tökéletes "al dente" tésztát éttermi minőségben?
Az olasz tésztafőzés igazi művészet, amely az egyszerű alapanyagokból képes utánozhatatlan fogásokat alkotni, melynek egyik alappillér...
GASZTROSzuperfood a mindennapokban: miért és hogyan építsd be az étrendedbe?
A szuperfood kifejezés egyre gyakrabban hangzik el egészségügyi szakértőktől, életmódguruktól, a közösségi médiát böngészve is g...
GASZTRO4 Halloween-i recept, melynek még az elkészítése is hátborzongató - Imádni fogod!
Lassan nálunk is kezdenek népszerűek lenni a Halloween-bulik, amikor barátainkkal valami rémisztőnek öltözve szórakozunk, és próbálju...
Halloweeni muffinreceptek - Mindenmentes változatban is
A Halloweent egyre többen ünneplik már Magyarországon is. Jó alkalom egy kis szórakozásra, amikor a borúsabb időjárás esetleg lehangol...
GASZTROMár az ókorban is rágtuk, de a világháborúban is osztogatták: mi az?
A rágógumi több mint 2 ezer éves találmány, és ma is töretlenül népszerű. Lássuk, mik voltak a történetének legfontosabb állomás...
GASZTROEz a bank arany helyett parmezánsajtot fogad el fedezetként
Nem csalás, nem ámítás: itt valóban sajtot lehet letétbe helyezni....
Adja meg születési időpontját!
VAGY
ÁLLATI CUKISÁGOK