Kövesd friss cikkeinket RSS csatornánkon
GASZTRO

6 trükk, ha utálod a tojást, vagy kifogytál belőle

Szerző:
Szabó Anna
A tojás majdnem minden receptben alapvető hozzávalónak számít, de néhányan ilyen-olyan okokból igyekeznek kerülni. Többféle lehetőséged is van arra, hogy helyettesítsd, akár vegán életmódot folytatsz, akár allergiás vagy rá. Bármi is az ok, nem akadályozhat meg abban, hogy egyél egy jót. Összegyűjtöttünk néhány dolgot, amikkel kiválthatod a tojást, és most veled is megosztjuk ezeket.

.

2. Krumplipüré

A burgonyapüré tökéletes választás, ha az eredeti receptben a tojás kötőanyagként szolgál. Segít egyben tartani az összetevőket, és kiemeli az ízeket. Csodát tesz a vegán és vegetáriánus vagdaltakkal és burgerekkel, esetükben pürét és burgonyakeményítőt is használhatsz, mindegyikkel ugyanazt az eredményt éred el.
• 60 gramm burgonyapüré egyenlő egy tojással
• 2 evőkanál burgonyakeményítő egyenlő egy tojással
 

gasztro gasztronómia tojás tofu chiamag lenmag
Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL