Kövesd friss cikkeinket RSS csatornánkon
GASZTRO

6 trükk, ha utálod a tojást, vagy kifogytál belőle

Szerző:
Szabó Anna
A tojás majdnem minden receptben alapvető hozzávalónak számít, de néhányan ilyen-olyan okokból igyekeznek kerülni. Többféle lehetőséged is van arra, hogy helyettesítsd, akár vegán életmódot folytatsz, akár allergiás vagy rá. Bármi is az ok, nem akadályozhat meg abban, hogy egyél egy jót. Összegyűjtöttünk néhány dolgot, amikkel kiválthatod a tojást, és most veled is megosztjuk ezeket.

.

4. Lenmag

A lenmag az egyik legízletesebb módja a tojás helyettesítésének, ráadásul enyhén diós ízvilágot kölcsönöz az ételnek. A rengeteg benne található tápanyag valódi szuperélelmiszerré teszi. Található benne fehérje, omega3 zsírsavak, rost, kalcium, vas, magnézium, foszfor és majdnem az összes B-vitamin fajta.
• Daráld le a lenmagot egy kávédarálóban.
• Egy evőkanál lenmaghoz adj 3 evőkanál vizet, hogy pótolj egy tojást.
• Hagyd állni 30 percig, majd add a többi hozzávalóhoz.
 

gasztro gasztronómia tojás tofu chiamag lenmag
Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL